Friday, January 21, 2011

Stroller Baby Part 2



Alhamdulillah beli jugak stroller untuk BBKydd ni hehehe,setelah survey punya survey finally Stroller warna hitam jadi pilihan hati pic no 3,sila rujuk sini. Kai beli stroller ni sebab

1. jimat ruang; almaklumlah skunk dah bertiga penuh bonet kete bila travel hehehe.

2. ringan; mudah untuk kai manalah tau kot nak kuar berdua ngan BBKydd hehehe n boleh angkut dalam kapal terbang ;), Btw Stroller Maclaren ni lipat macam payung senang mudah n cepat.

3. Stroller ni boleh pakai dari new born sampailah dah besar. So if BBKydd tertido boleh baringkan dia. Hurm n kalau boleh kai pun nak duk dalam tu hahahahaha. Awalnya kai ingat stroller Maclaren ni tak boleh recline,rupanya boleh so baby takleh sakit tengkuk bila tertido. Ada jugak Maclaren yang tak boleh baringkan kerusi dia.

4. Stylo n berbaloi ; haruslah huhuhuh

5. dan yang paling penting BBKydd suka n selesa hehehehe. BBKydd okeh tak rengek2 pun duk dalam tu kecuali kalaw dia nak nyotnyot ^^

Aki cakap,BBKydd macam bos besar hahaha
BBKydd sangat suka orang tolak dia,kalaw benti dia ada bunyi sket ek ek ek ;p
Bila lepas nyot zzzzzzzzzzZZZzz
^^

// tq so much kepada ibuibu yang komen kat entri sebelum ni sangat membantu kai dalam pemilihan stroller ini mwahxxxx

22 comments:

deena awanis said...

comelll!!i beli quinny zapp for rafique..together with maxi cosi car seat..sebab senang lah nak sumbat lam bonet time naik my little myvi..=)

berkenan jugak mac laren ni..senang x nak fold kai??

Frieda said...

Hi darlings
sy tgh wat survey stroller for my baby.. awak beli stroller tue kt mane? bole tahu bape price yer if u dun mind..

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

sangat berguna rasa nk bli stroller lg hehe ..comei sgt bby kydd begaya ngan stroller baru :D

cottonsstreet said...

stroller ank kite same la....yeeayyy!!!maclaren stroller mmg besttt....

Cik Tqah said...

comel la baby kyd.. huhu..nk cubet pipi bolehh??

HaNya DiriKu.... said...

salam khai katner eh u bli topi baby yg tutup telinga tu.. kiut sgt tgk bb u pkai hat mcm tu..

Encik Blogger said...

seronoknye die tido di dalam.. daddy n mommy kene tolak..

♥z@z@♥ said...

BRAPE KAI BELI NIE? SBB TGH THINKING NAK BELI TUK ANAK JGK..

Marini Mas Aidiff said...

kak khai,

gambar yang bb kydd pakai serkop puteh tu kan, sebijik sejibik saling tak tumpah nampak macam the khayrani's junior.sbb akak pun sll pakai anak tudung gtu kan.comel sangat²²²²²²².

cik wanie LovelA said...

comelnya

cik wanie LovelA said...

comelnya

cik wanie LovelA said...

comelnya

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

dena : best gilew maclaren dear,senang sangat nak lipat. macam lipat payung lebih kurang ah kekekek

frieda : cuba tgk sini http://www.littlewhiz.com/pd-maclaren-techno-xt-2009---black-on-black-frame.cfm

annap : heheheh
cottonstreet : yup hehehe. mmg best
ciktqah : yup moleh heheh
hanya diriku : bleh try cari kat mothercare or kedai winter. dia ada musim jual topi gitu
encikblogger : heheh tau takpe

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

zaza : bleh tgk kat sini http://www.littlewhiz.com/pd-maclaren-techno-xt-2009---black-on-black-frame.cfm. kai beli kat ioi puchong.

marini : tq so much my dear hehehe ;p

cikwanie : tq

Elin said...

comey nyer la bb kidd ni...pillow barney sama cam my dotter..hihi.

Kiss2 to kidd.

`BaHa` said...

hi, i adore hat baby kyd tu yang color grey.. kat mana u beli?

nurul lalala said...

c0meynye bby Kydd..^^
xsaba nak ada anak buah nanti..nak tgu anak sendiri lambat lg~wohoho

R.R.Z said...

hi sis~

selame ni sy silent reader blog sis. Tp hari ni dgn laju2 nye nak komen gak sni. Hiks.. semalam nampak sis kat OU, lam FOS.

series sis ni cantikkkkk..suka sgt!
huuu..nak gak tegur n amik pic. Tapi malu oh..

:)

{akudakjaat} said...

salam.
saya rajin melawat blok awaak
nak tanya..kat mane awak beli baju2 babykydd..cantik n trendy la..saya berminat nak beli utk baby saya ..baheera

Aisya Humaira said...

mmg bergaya BBkid dengan stroller..
bertambah2 comelllllllll....berkenanan juga.harga berapa ye? jadi follower saya pula tau http://cerpenuntukmusayang.blogspot.com

fizanur said...

comelnya..salam ziarah..

Ostematrix pilihan terbaik!

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

elin : pillow tueh lembut sangat best hehehe
baha : try cari kat mothercare
nurul : tq :)
rrz : la lepas ni kalaw jmpa tego yek
akudakjat : merata2 beli janji cantik hehehe ada kat gap , brand outlet,mothercare n foskids