Sunday, January 30, 2011

Bercuti di Genting

Salam,dah lama tak update blog sangat bz lol hehehe juz sempat approve komen jek. Insyaallah ada masa kai balas komen korang ek. Sejak BB Akyd nak masuk 4 bulan ni asyik nak melekat jek sampailah skang huhuhuh. Seronok sangat dapat cuticuti kat Genting dengan MakcikPakcik n MaktehPakteh, ni first time bercuti lepas bersalin. Ikut hati ni mmg dah lama nak bercuti tapi tunggu BBKydd besar sket huhuhu.Sepoz Ma Ayah n adek pun join gak tapi last minit cancel sebab ayah kai ada keje. Bila nak cuticuti kat genting perkara pertama kai pk ada ke BabyRoom kat Genting hehehe. Yup memang ada hehehee, kai ada guna skali jek n kai ada gak selamba jek bf BBKydd kat kerusi hehehe later kai upload pic ek. Oklah kai nak kemaskemas apa yang patut daaa...

Hi semua ^___________^

5 comments:

cokiedacomot said...

tomey :)

nuruljannah sukhri said...

auntie yuyu rindu kat baby kidd...gewam nye tgk baby kid yang comel..x sbr nk tgu baby auntie keluar, boleh ajak kwn ngan baby kidd

Mama Naveed said...

Hai Kai,
Salam Kenal..

Muka kai nie mcam best friend mase sekolah dulu.. :)

~~lyna~~ said...

Assalamualaikum Kai,
its ok u bf dpan public kai, asalkan tutup ape yg patot..x sume tpt provide bbroom kan.klo x confident kai bli ar nursing cover, xpon cover je pkai shawl tuh... :)

Lyna Shaari said...

comelllllllll baby kyd