Thursday, January 13, 2011

Majlis Persandingan Makcik BBKydd

Majlis Persandingan MakcikPakcik BBKydd diadakan pada hari yang sama iaitu 01012011. Syukur alhamdulillah cuaca sangat baik jika dibandingkan dengan hari yang sebelumnya hujan+blackout lagik. Cantik amat MakcikKydd mengenakan gaun Cinderella dari Udaimatunnur, 'impian jadi kenyataan yek ;p'.

anakIbu yang manja
cuaca sangat baik
renjisrenjis
makan sampai lebam hahah
sayang korang taw
hawt sis


Kalaw korang perasan mmg takde gambar BBKydd n Abahnya time sanding. Abah bz jaga Kydd yang moody. Lunyai Abahnya hehehehe,apa boleh buat Ibu bz dengan majlis MakcikPakcik. Jom tengok apa yang dua beranak ni buat................

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

.

.

.

.

.

.
ZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZzZzzzZ

19 comments:

LadySiti said...

so nice ceremony...butik udai tuh kat mana yer??
mcm nak cari gaun utk anniversary...kih kih kih
cian abah kydd terlena dibuai mimpi sama dgn bbkydd

irenedahayu said...

alo lo.. comeynya kydd titot... tapi nampak cam tak nyeyak jek, abah dia yang nyenyak sungguh... =)

cik nur said...

wahh cantik la baju pengantin mmg lawa :)

Cimot said...

alaaaa comel je anak beranak tu tidur. :D

Daleela said...

Khay,

Ni kak cik ke yg tunang hr tu...? la.. sedap je bb tido..

mama nadzmy said...

wakakakakaka....kesian abah Kydd....
barulah dinamakan bapa mithali..!!

deena awanis said...

kalau dah namanye ayah jaga anak, memang gitu laa kai..hubby deena pun sama jer...huhu

http://aniesandyou.blogspot.com said...

wauuuuu... seksa nyer pic yg last ni.. (jgn mare)

nour aishah aniza hasan el-yusuf said...

thniah wat kak chik! akak kai cmne mentenn aje selim melims...wah! leh mitak petua neh..:)

misha.w said...

ni mesti kes kydd yg tidokan abah ni..

Live LiFe..LoVe LiFe.. said...

hehehe...walaupun ayahnya dah tidur..tp tgn masih di tmpat baby..itulah kasih seorang ayah..:)

Accesorize said...

hai..suka sgt dgn akydd punya hat. beli kat mane yer?

cik orenlili said...

comelnye baby kid tdo.

sis kai, nak tanya, pelamin tu dia amik sapa yg buat ye?

tqvm

dd.hasnidar said...

kai..mana u dapat ek topi2 kydd tu?comel giler..

oneyani said...

grand sungguh majlis ni..suke sgt aksesori pelamin ngan meja makan beradab tu..baju xyah ckp la kalau da sewa ngan udaimatunnur tu..mahal wook..tp sekali seumor hidup kan

psst:dah lame jadi silent reader blog kai..skrg baru berani nk komen..suke tgk korang adik beradik gurl rapat sgt n suke fesyen korang

pernah terserempak ngan kai mase bercinta ngan asben lagi mase tu..jumpe kt mv..sy notice sbb kenal amar dari prgram audtion..tu tup terjumpe blog kai..memang best la korang..rawk ya..

Fafau De Craft ( Zana ) said...

alahaaii...sama jerk kydd n ayah ms tdo..:)

wardah said...

abah kydd curi tulang eh. alasan jaga kydd. hihi.

Encik Blogger said...

like father like son.. hehehe

aZr|n said...

pelamin super duper indah!