Monday, November 14, 2011

Masa cepat berlalu

Dulu kecil jek, baby baby baby Kyddarl panggilan manja acer kononnya hehehe. Now dah besar dah budak kecik ni, dalam proses belajar berjalan hehe. Akyd ni dia berjalan dulu baru belajar berdiri lama haha sekarang plak tengah belajar nak berdiri dengan sendiri. Pelik kan kahkahkahkah. Yup seperti mana yang kita semua tahu setiap baby perkembangan nya lainlain. So ibuibu diluar sana jangan risau, lain baby lain perkembangannya. 

playroom Akyd

Akyd start melangkah umurnya 1 tahun 25 hari hehe. Yup kitaorang semua terkejut tetiba dia berjalan dengan lajunya hahaha. Time tu tgh tgk Tv saja dirikan dia, then dia melangkah 'terjeritjerit kai' hahahaha. Kat bawah ni ada video,dah lama upload kat youtube cuma tak update kat blog hehe. Later update blog lagik. Daaaaa












3 comments:

Mrs Nageb said...

Yeay akyd dh jalan.....seronok kan....my dotter lak semua skip...terus jalan,pastu br beljar merangkak,duduk,bngun. Sendii sume...memula cusk sbb lambat sgt merankak...rupenya skip smua...huhuhu

Shazie_Yie^^ said...

alolo ~!!comelnye !!! >.<

misha.w said...

alahai comel..mula2 ni jalan tak balance lg, byk jatuh2. lama2 mcm robot, pastu baru ok & masak la ibu nak ngejar sana-sini. hahah