Thursday, November 3, 2011

Birthday Akyd Kharamy kat Kuantan

Dah lama baru nak update!!! hahahaha sori baru berkesempatan. Birthday Akyd ni buat skali dgn majlis doa selamat MaAyah kai nak g haji + doa selamat untuk makcikAkyd yang tengah sarat ehehe. Secara ringkasnya TQ nenek n aki yang sediakan pulut kuning untuk Akyd, tq makcik n makteh yang mendeco kan pulut kuning tueh hehehe. TQ kat makteh hias meja yang penuh choc untuk budakbudak yang datang ops!mak budak pun join makan skali hahaha. TQ kat kawan adek yang sangat sporting join game tiup belonnnnnnnnn n bantal beracun gitu hehehehe. Terima kasih bebanyak okeh. Buat eba n asben terima kasih sudi datang, n buat my bff mazni n anaknya tq so much walaupun baru balik kerja sudi gak datang rumah MaAyah kai sayang sangatsangat. Insyaallah tahun hadapan panjang umur kita celebrate lagik birthday Akyd Kharamy.

Selamat Hari Lahir sayang



















Btw kat bawah ni ada video Akyd...................







.


.


.


.


.


.


.

.







4 comments:

wardah @ fie shah said...

Comel lah Akydd pakai jubahhh..

Cute Scarf in Da House said...

kat ne bli Jubah Kydd.... dok cri susah la nk dpt camtu....

yienjr said...

kai comelnya jubah n kopiah akyd..beli kat mana???? ;)

Azi3 said...

comeyy lah baby u =)