Friday, October 7, 2011

Ready!!! Party like a rock star??? ;p

Merancang Majlis Hari Jadi AkydKharamy


1. Pilih Tema Hari Jadi : Rock ; ekceli Kydd je yang dressing rock hahaha ;p .
Y pilih tema ni?? Sebabnya nampak minat Kydd bermain muzik terutama drum hehehe n nak biar lain sket.

2. Deco : Bunting, Label botol, stiker ,asben kai yang buatkan kalaw ada yang berminat boleh email khayranyfadzlyny@gmail.com. Tq makteh n makcik yang datang tolong. Balon kai beli kat kedai party; warna hitam n biru.

3. Kek hari jadi : Kai tempah dekat allcupcakestory, tq so much my dear.

5. Party bag : Kai bagi stiker kat baby hehehehe

6. Makanan : Nasi minyak, mee hun sup, buah tembikai n oren, agar-agar n air sarsi.


DONE!! rasa itu je,ke ada yang kai tertinggal hehehe. layan pic di bawah ye, nanti update banyakbanyak.
 



bunting design by Abah Kyddo
gambargambar di pintu masuk rumah ROCK !
Comel tak? nak tgk kegunaan dia, tunggu next entri hehe
^_______^
simple deco by me hehe
mineral untuk tetamu
apam; hadiah dari Fza untuk Kydd tq so much dear
oleole untuk Baby + Mak Baby
nasi minyak,mee hun sup (kai yang masak taw ) hohoho


paling penting.......................




.






.







.





.


GUITAR CAKE ; harus ikut tema hehehe :)

Guitar Cake dari allcupcakestory , tq so much my dear



Birthday Kydd ni kai buat skali dengan mini open house rumah kai, terima kasih kepada mereka yang sudi datang ye.



10 comments:

Salasiah Ammar said...

kai...kek guitar tu mmg sgt sedap...krim fondant die pun tak manis sgt...huhuhu suke2

Mrs Nageb said...

Meriah u...tapi kalu rumah i kecil saje ni cam takut rumah tak muat je..huhuhu... :)

Ainul said...

kek besday anak kita sama la..

http://jalanabadi172784.blogspot.com/2011/10/sneak-preview-1st-birthday-arreessa.html

deena awanis said...

cool birthday..rafique punyer birthday takde theme pun..wat simple2 jer..pasal ad-hoc..huhu..

Ayuraza said...

besss nyer tema rock..memang rock aah akyd...comel2 je tema kan..semua tu buat ke tempah??

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

sal : aah sedap kan, nanti boleh ah tempah kat situ gak birthday medina

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

mrs nageb : rumah kai pun secomelnya gak hehehe

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

yeke ainul hehhe kebetulan kan

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

ala deena, sesaja sesuka je hehehehehe. takpe tahun depan bleh ah bertheme

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

ayu : kai buat semua, berminat bolehlah email :)