Tuesday, October 4, 2011

Khamis 22/9/2011

Awalnya plan nak celebrate Birthday Kydd dgn Abah tepat jam 12.45 tgh sebab time tueh la Akyd Kharamy selamat dilahirkan. Oleh kerana 12.30 time Kydd tido, so kitaorang celebrate bersama jam 12 tengahari hehehe. Mulanya Kydd agak moody gak 'dia tau dia lahir kot kekekee'. Bila dah keluarkan kek n pasangkan lilin muka ada xcited sket. Xcited becoz of lilin heehhehe. Insyaallah nanti kai update Birthday Kydd lagik eks yang kat Kl n Kuantan. Tahun ni 4 kali Kydd celebrate Birthday hehehehe. Semoga Kydd menjadi anak yang baik,bijak dan soleh.

mood : ok

mood : dah tak ok

mood : lagi lagi tak ok

mood : kembali ceria heheh ;)




6 comments:

Mrs Nageb said...

Happy birthday akydd :) semoga menjadi anak yang soleh untyk ibu dan ayah... :)

ikatankasihku said...

dah besar da akid...hehehe

Kemn Azmaili said...

cepat nye anak Kak Kai dah besar...comel Kydd serupa mak ayah dia.. =)

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

mrs nageb : tq insyaallah

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

aah dah besar kan

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

kemn : yeke kekekekek ;p