Wednesday, July 27, 2011

Majalah

Salam semua, dah lama nak update tapi tak berkesempatan. TQ so much pada orang yang emailkan blog kai kat majalah Intrend. Kai ni dah lama sangat tak membeli majalah ni. Tak sangka blog kai terpilih sbb mmg takde pun update pasal fesyen hehehe. Setiap hari update pasal Kydd jek hehehe, so blog ni terpilih sebab Akyd Kharamy. Ni pun kai tau dari kawan FB, tq so much Farah tagkan pic ni kat kai. Sweet sangat. 

Intrend JULAI 2011

Ingat lagik tak yang kai cakap ada photoshoot untuk raya dalam entri sebelum ni ---  PHOTOSHOOT RAYA. Ok sekarang dah keluar tau kat majalah Nur hehehe. Ni pun ada orang yang bitaw kai, TQ isha :)
Kai pun belum dapatkan lagik Majalah Nur ni hehehehe, jap lagik insyaallah nak pergi beli lah. Jangan lupa eks dapatkannya tgk KF beraya hehehe.


NUR



3 comments:

cik fadh said...

bestnyer masuk magazine ;)

nurul harnani said...

tahniah kak khay ibu yg gojes.. sy da follow akak since thn lepas..

misha.w said...

wahhhh..glamer masuk majalah! tak sangka ai kawan ngan artis. :)