Wednesday, June 29, 2011

Photoshoot Raya

Hey semua, tak lama lagi dah nak puasa kan. Minggu lepas kai sekeluarga asben+kydd,makcikPakcik, maktehPakteh n anak kakak adek ipar Nayli ada photoshoot untuk Majalah Nur tema Suasana Hari Raya kat rumah MaktehPakteh Kydd. If tak silap untuk keluaran Bulan Ogos ni. Memang meriah sangat macam beraya sakan pun ada huhuhuh. Kydd tak berbaju Melayu pun, belum tempah lagik huhuhuh. Btw TQ team Nur, insyaallah ada peluang kita boleh bekerjasama lagi.

Xcited nak tgk Kydd berbaju Melayu :)
bkn senang nak uruskan photoshoot dengan baby huhuhu
time ni Kydd dah moody, nasib ada buku :)
kakcikkaktehkaklang
with baby comels :)






// Kai belum tempah lagik baju raya ow ow ow, nak beli dah siap mmg tak boleh la susah nak nyusukan Kydd nanti hehehehe. Insyaallah diz week nak g Jakel.

11 comments:

cg4dis said...

sgt manis

murnimahyum said...

baju kakcik sgt cantik~~

cik fa said...

baru beli intrend td...
nmpk blog sis..
congrats

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wah..wah..mcm artis gitu...

CikHaniBhulat said...

hepi family..semua cantik2 and comel2

auwcak said...

suka tengok cara kai adik beradik pakai tudung...comel

LadySiti said...

sungguh comel...jeles sudah...

Akikumaru said...

wah comel.

rajaeda wachaaaa said...

xsbr nk beli NUR bln ogos nihh.. :)

rajaeda wachaaaa said...

xsbr nk beli majalah NUR ogos t.. :)

astalavista222 said...

cantik kain tu..tempah erh