Monday, June 20, 2011

Baby Merangkak

Rasanya dah lama tak membebel panjangpanjang kan. Tak berapa nak ada mood nak berblog,maybe masih penat + bz bz bz + Kydd makin aktif memanjat sana memanjat sini huhuhu. Berbalik kepada tajuk asal hehee bila baby korang boleh merangkak????? Akyd masuk 8 bulan baru dapat merangkak heheheehehe. Hey bila dah merangkak ni, habis satu rumah kydd tawaf. Sekarang kalaw dia nanges bleh cari kai kat dapur, so takde masalah hahahahaha. Tapi yang masalahnya barangbarang kat bawah dah tak selamat. Oklah later sambung lagik yek. Layan Video kydd crawling ^^.





3 comments:

yun said...

bestnye dah merangkak...awal gak ur baby merangkak...my son dah 10m belum merangkak lg...tp dah sebok panjat2 n berdiri sendiri...:)

CikHaniBhulat said...

akyd cmel...yeay, merangkak laju lagi..biar mama penat...hehe

Madam Sooyaree said...

Rambut terbang-terbang tu yang mahal, macam dalam iklan!