Wednesday, June 15, 2011

Suka MandiManda

Masuk toilet terus sengih hahahha kydd... kydd... kyddarl ^_^. Even dia tengah nanges atau pun bad mood masuk toilet comfirm ceria,heran betul kekekekeke. Nak kata masa pregnant kai suka mandi takde la plak wakakakkakakakakah. Memang baby macam tueh yekkk??? Kalaw dah mandi, nak berendam lamalama haiyoooo. Lately ni dapat perangai baru,kalaw nak keluar dari toilet jerit kekadang nangesssss sebab nak main air lagikkkk. Kalaw basuh montot dia kat toilet pun,kuar jek nanges aaaaaaaa. Barubaru ni neneknya datang, ada backup suh berendam lamalama lagiklah menjadijadi. Ada 2-3 kali gak la dah nak siap mandi sebab kes nanges punya pasal bagi Kydd berendam lagik. Sabor jek la, any tips ibuibu?








Video Kydd mandi :)





10 comments:

cik fa said...

alaolo..kydd...censord la

nadia ar-rumaisha said...

shekshinyer akydd....
comel and pandai.....cepat belajar...

aNaYaNa said...

clever la kyd..buat sekali terus ikut..ehehe..ciap paham jer orang cakap..hehe..comel..

Mrs Nageb said...

Comelnya kyddd mand eh..huhuhuhuhu

CikHaniBhulat said...

alolo..comel nye akyd..suka mandi ye...

ellisya said...

sronok betul tgk kydd mandi..suka betul die main air..geram nyeeeeee...makin beso muka dh mcm aboh dia...hikhik...

dd.hasnidar said...

...budak2 mmg suka main air.nak buat macamana kai..kena sabar jela.hehehe..

comeynya la kydd ni.muka sweet je.

hani said...

sama ngan my baby la...suka sgt berendam biler kuar dr toilet pun nangis...

hani said...

sama ngan my baby la suka sgt berendam..biler kuar dr toilet jer nangis...mata yg ngantuk pun boleh jd segar biler nampak air..;D

dark r0se said...

comeynyerlah hai budak tecik neh!;)