Wednesday, April 13, 2011

Karangkraf-Penyet-OU

Harihari yang bz hehehe, lama tak update belog. Kalaw ada kesempatan setiap hari rasa nak menulis tapi apakan daya masa sangat cemburu taw. Hari ni kai buat rumusan jek la yek kekekekeke.

Hari Khamis lepas ada photoshoot kat karangkraf untuk KFGlam n Aweknona Collection insyaallah awal bulan 5 ni keluar untuk ruangan Make over Majalah Mingguan Wanita.  Akyd pun ikut skali ke Karangkraf hehe, ikutkan hati mmg taknak bawak tapi sapa plak nak jaga sebab Abahnya ada kerja. Nanti korang belilah yerk.

kaktehkakcikkaklang

with Make up artis Kak Mas

TQ Kak Has, my akyd tido hehe

Lepas photoshoot we all lunch kat Sunway Giza KD. Kebetulan nampak kete kecilkuw untuk Akyd hehe. Seronok sangat Kydd dapat naik kete tueh siap nganga sambil pegang stereng kete hehehe. Sebelum ni asyik tengok stereng kete Abah jek.

@Sunway Giza



Hari minggu rasa tak lengkap kalaw tak keluar bawak Akyd jalanjalan hehehe,adakah itu satu alasan yang kukuh 'kesian kydd borink jek dia' huhuahuahuaha.  Hurm Sabtu dinner di Warong Penyet The Curve dengan Makcik n MaktehPakteh. PakcikKydd tak join coz tiada di Kl sedang kursus di Seremban.

Akyd lena kat warong Penyet
 
^^

love u

After Penyet kekononnya nak berkarokkk huh nasib baik full :P. Sebab malam masih muda, we all semua melepak di Mcd borakborak sampai lupa diri hehehe borak macam tak penah jumpa hahah padahal selalu je jumpa. We all sangat rapat lol ^^.

@ Mcd
Abah n Kydd

Hari Ahad ke OU hajat hati nak mencari sehelai baju baru untuk Kydd hehehehe. Tapi takde plak berkenan dihati. Kat OU jumpa MaktehPakteh,MakcikPakcik tak join sebab pergi melawat Opah diaorang yang masuk wad. Kejap jek lepak kat OU. 


Kydddddd!!! hehe

@One Utama

Sekian ^___^.



My Fav Pic

Ibu dan Akyd

15 comments:

mamamarissa said...

my fav pic also...comel sgt tau...muahsss

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

mama dengan akyyd sama je cumel

Ayuraza said...

yesss..akyd in the house..rindu akyd hundred times..
wahhh..ptoshot ngan karangkraf..
kot la ader ngan pa&ma..reti2 ajak orang sekapal ek..heheh :P

bye kyd..love u

Nurul Ain said...

sis kai...nk tnya,dress up camtu,cmne ek nk bfeed...sbb sy pon tgh bfeed,if pakai baju selain baju tshirt/baju biasa2 je,mcm susah lak nk bfeed...cmne ek akak bfeed??:)

ღ.faiez.ღ said...

rasa nak kunyah-kunyah tgk kydd!!!!
huhu

arghhhhhh

rara pinkmafia said...

waahhhh k.kai bz eh.hehee.
kydd pon dh ber +++++ comels. suke.

Amirrah Zawani said...

comel lah baby :)

LadySiti said...

U ols sister is a very beautiful!
Cun2 even dah married!

norshila ibrahim said...

kakak..suka la tgk akak..cantik n stylo sgt even dh ada anak...

{ e'mie } said...

kak long suker pic bwah sekali tuh...sgt cantik...

MunMun P@nda said...

ala..comel la akyd dan mummy :)

dark r0se said...

siyes bby tu comey! sangat suke!

cik EPAL said...

comel lah baby sis. geram tengok! =)

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

mamamarissa : tq kak hehee
fareha : tq dear auwww
ayuraza : alolololor sweetnya,jmpa lagik aunty hehe
ain : selalu nya pakai baju yang leher jenis luas tak pun baju yang berbutang dear. insyaallah nanti kai try tunjuk kat belog yek

I is Me.. I is Preety said...

comel la hat akyd...minat sgt....tp x pernah jumpa...khai beli kat mana...blh share tak - apa2 nanti email kt saya k - didad_04@yahoo.com