Tuesday, April 19, 2011

Nak baby gurl

Lamanya tak update belog, renduuuwwwwww heehe. Kai baru jek balik dari Melaka semalam,tetiba last minit asben kai ajak balik Melaka. Later kai update story kat Melaka yek. Berbalik kepada tajuk utama di atas hahahahahhaa, hari Khamis minggu lepas kai g menziarah baby gurl sepupu kai kat Bukit Jalil dengan adikadik n asben mereka. Bila sampai n tgk baby aaaaaaaaaaaaaaaaaa terasa nak baby lagik huhauhauahuah. Adakah itu satu perasaan yang normal untuk ibuibu diluar sana? hekhekhekhek. Takde la sajek sajek sajek jek, mmg nak baby tapi bukanlah sekarang tunggu Akyd dah bleh jalan,aci ke macam tueh ek wakakakkaka enh enh tunggu Akyd besar sket la tapi kalaw dah rezeki siapalah kita nak menolaknya kan kan kan kan huuuuuuuuuuuuuuuuu. Hurm nak cite pasal Akyd bila tgk baby kat Bukit Jalil ni hehe. Ermmmm Akyd jarang buat perangai maksudnya nangis tak tentu pasal. Tapi masa kat rumah sepupu tueh, dia sangat moody. Masuk rumah memula okeh tak sampai 5 minit terus mood lari. Nangis nangis dan nangis,pujuk sket okeh then nangis balik. Kydd tak pernah plak perangai macam tueh,nak kata tak biasa ramai orang balik Melaka hari tueh dia okeh jek. Padahal kat Melaka lagik ler meriah dengan kawankawan asben kai yang gilagila. Hurm so kai pk maybe ada la benda yang cak cak dia. Memang lain macam sangat Kydd, siap menangis berhingushingus. Tak pernah dia nangis sampai macam tueh skali. Memang kai sangat risau tapi asben kai ada pujuk dia,maktehKydd pun ada pujuk gak. Lamalama dia okeh sket tapi still dalam mood moody. Tapi Alhamdulillah dalam perjalanan nak balik dia okeh,malam tueh balik tido macam biasa. Kesimpulannya Ibu sayang Kydd,Kydd jangan nangis sebab pk Ibu nak baby lain hahahahaha ;p.

My Baby Aleesya Qaisara

Kydd tgk jek Adam tgh main mainan dia haha

12 comments:

mommie yuyu said...

kydd belum bersedia nak kongsi kasih syg dgn adik..

cEnD@LiL@ said...

akyd majuk la tuh...dia tau ibu nk bagi dia adik..hahah

Mrs Nageb said...

Baby kyd jeles ler tuh..huhuhuhu :)

mamaleen said...

istri amar rupanya ek.. salam kenal..

deena awanis said...

hahaha..kyd jeles...alaaa..kalau dah ada baby nanti, mesti kyd boleh jadi abang yang baik..tengok tu, rileks jer share mainan dia..=)

Faryza said...

baby leh baca hati ibu dia..ehhehe

bonda dadif aka akish said...

normal2...kite pon cenggitu jugek....tgk bby...alahaiii nak bby jugekkk..

=)

rara pinkmafia said...

sy doakan k.kai cpt2 dpt bb gurl eh. =)

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

yuyu : hahahahaha yeke ;p
cendalila : belumbelum mana ada nak bagi adik lagik kekek
mrs nageb : haip hehehe
mamleen ; salam kenal dear

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

deena : hahah dia usha jek dulu tapi rasanya kydd tgk orang gak sebab hari tueh kat melaka ada baby lain amek mainan dia terus rengek macam tak kasik hahaha
faryza : hahaha pandai ek kekek belumla dear,sajek jek mmg nak tapi bukanlah sekarang
bonda dadif : jommmmm hahaha

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

rara : insyaallah amin

Raja Ellysya said...

jelesnya da ada baby..
tp kte x kawen pon lge..nk jd baby sitter leh x? ;p