Saturday, April 2, 2011

Ayam Penyet + Nyonya

Alhamdulillah dapat jugak makan ayam penyet,bunyinya macam mengidam kan. Ekceli kai sampai skunk belum period lagik hauhauhauhauahaua. "Full bf mmg lambat period ye",kang ada plak yang salah paham heh heh heh.  First time rasanya keluar awal ke Mall, huhuhuhuh kul 2 petang dah terpacak kat Warong Penyet.

Yey,seronok dapat makan ayam penyet kan Kydd ^^

rawk tapi hisap jari haha

Sementara menunggu makanan sampai,Kydd plak dah rengekrengek nak susuIbu lol hehee. Nasibla ada bawak selendang so bolehlah cover time Kydd nak menyusu hehe. So takyah la nak membazir beli nursing cover walaupun ada teringin gak huahuahuahauhuha.

Alhamdulillah masih bf Kydd

MaktehKydd

Penumbuk? hoho

Dari Warong Penyet terus ke Daiso,korang pernah ke sana tak??? Murah sangat barangbarang dia okeh,seronok mencuci mata. Semua barang harga hanya RM5.00 sahaja. Lepas ke Daiso, kai ke Metrojaya survey Booster Seat untuk Kydd. Tunjuk kat asben booster seat pilihan hati yang kai rasa berbaloi untuk dibeli dan yang paling penting Kydd pun selesa wah gituuuuu ^_*.

Kydd tgh test brand First Year

Dah habis mencuci mata, kaiasbenKydd lepak kat Nyonya dengan kawan asben kai. Layan kuihmuih kat sana hehehe. Lepas tu balikkkkkkkk owwww sakit kaki penatpenatpenat banyak sangat berjalan hari ni.

Mood Kydd dah lari :)

:)

Fav pic kai untuk hari ini adalah


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


aaaaaaa nampak pendek,mereka pakai heel 4 inci yu olls ;p


// Esok nak belikan Kydd booster seat yeaaaaaaaaaaah

12 comments:

eynda said...

Nampak u kat the curve tadi ;-)

asfira aminuddin said...

babe! rupa u tak namapk mcm ibu langsung. pretty!

atiqa aris said...

comel je hot mama sorang ni:)hee

misyaf israfil said...

kai..saya pn lambt...genap sataun israfil baru period..

Sheeda S. A. said...

hai sis, i nampak you semalam dekat the curve :)

nak tegur segan, lepas tu cuaca dekat market street tu pulak panas..

hehee.

dyansayangidris said...

kak kai....
so kiut lo....
ape kate kak kai wat toturial shawl yg akk pakai tu...cun abessss....

mamawana said...

Assalam,

Comelnyer....so cute miut

Shinnaz Ahmad Rasid said...

Kai..kat mana boleh cari jacket macam u pakai masa kat fav picture u tu? I suka lah!

auwcak said...

aha kaiii..cantek pic yang bawah tu

Ayuraza said...

kydd kiut sangat..pakai ap pun kiut..hehe :P
ayam penyet..amboiii..dak kecik tu pun makan ayam penyet gak ke kak kai??hehe

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

eynda : yeke kat mana,kenapa tak tegoooo heehe
asfira : yeke, sebenarnya kydd tueh adik kai ekkekeke ;p
atiqa : tq darl
misyaf : aah mmg lambat kan
sheeda : lol lain kali tego la yek hehe
dyan : insyaallah kalaw ada kelapangan kak kai buat kan yek
mamawana : tq
shin : ada jual kat www.kfglam.com
auwcak : tq so much hehe
ayu : hahahah dak kecik tengok jek tak boleh lagik ;p

shidaidris said...

kaiii, kenapa baby kydd sangat comel ye...kalau jumpe nk picit2 sampai lebam.hahaha