Friday, April 1, 2011

Salam Jumaat

Akyd bangun jek tido terus bawak dia g Tesco hahahhaa, Kydd punya muka mmg blur habis hahahahhaa. Awal lagi dah siapkan dia kekekek senang,malas nak siapkan sebelum keluar rumah ;p

hapy ke x?

nak senyum pun xmo haha,Ibu syok sendiri sabo jekla

Hari Jumaat pun parking punyalah susah, 3 kali pusing baru dapat huhuh. Tempat khas parking family penuh lol. Bak kata asben kai,ni yang malas nak g Tesco susah parking huahuahauhauhaua.

bleh plak sama kan,kebetulan huhuh

Selalunya kalaw pergi beli barang dapur kitaorang akan pakai bjorn jek senang. Kalaw pakai stroller macam tak sesuai kot. Pernahlah skali pergi Giant pakai Maclaren,sudahnya Maclaren dalam troli hahaha boleh bayangkan x? wakakakakkakakakaka. Kydd sangat xcited semua barang dia nak usik kekadang bagi jek dia pegang.

Kydd nak pilih ikan masin hahaha

Rupanya kat Tesco ada rupanya jual biskut baby, tak pernah tau plak aahahahaha. So apa lagi terus belikan Kydd biskut hopefully dia sukalah. Tu pun Kydd yang pilih sendiri yang mana dia suka ^___*.

Nak perisa Oren

Dari Tesco terus ke Ais Room,sudah lama tak ke sini teringin Snow Ice dia hehehehe.

:)

Blueberry Snow Ice

Letakkan Kydd dalam kerusi baby, haiiiyaaa seminit jek duduk diam then nak keluar dah. Ok fine! Peha Ibu jugak jadi pujaan hati Akyd :)

xsuka xselesa xbesh

Duk atas riba muka ada senyooooooooom

Bila Kydd tgk kitaorang makan,mulut Kydd terkumatkamit. So pepaham jekla kan hehehehe,mmg time Kydd makan masa kitaorang lepak kat ais room tueh. So bagilah sket dia rasa snow ice,hujung sudu jek hehehee selebihnya bagi air suam. Lepas dah siap makan semua,terus balik n siapkan makanan Kydd plak :)

Tgk Ibu minum, dia pun nak jugak

Selamat berhujung minggu semua.


// Selendang yang kai pakai dari aweknona

7 comments:

Atikah saleh aKa Yun Yun said...

comel nye baby kydd.... geram tul ase nk cubit2 jew pp die... :)

Nur Asilah Mohammad said...

salam.. kak kai.. suke sgt tgk baby kydd. comel nyee.. :)

Miss FHT said...

muka kydd n abahnye sme sgt2.. hdung, mte.. mlut ikt mlut ibu.. cmel2... ^_^

farah said...

dah lama tak dtg blog akak, baby akyd maken comel ! lain sangat dr masa dia kecik kecik lagi

ღ.faiez.ღ said...

hahaha..muke ade senyommmmmm...comeynyaaa kydd..agknya kerusi kan mcm keras kat bontot dia.tu yang dia suka duduk ata peha ibu dia.hihihi



kydddd!!!!!gerammm!!!;p

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

atiqah : tq taw :)
asilah : wsalam, tq dear
miss fht : yeke heheehehe
farah : aah ramai cakap macam tueh hehe biasalah baby berubah mukanya
faiez : aah mmg betul

afni+hafiz=dani said...

kai try la bg kydd Baby Bites. dulu afni bagi dani farley rusk, tp asik melekat je kat lelangit dia kalo bg mkn sendiri. skarang bila bagi Baby bites da x tercekik. plus packaging dia pun in small2 pack. so kalo kai pegi jalan, bole bwk satu pek utk kydd =)