Friday, February 25, 2011

Ice Room, Kota Damansara

Last minit punya plan confirm jadi mendating bersama MakcikPakcik n MaktehPakteh huhuh. Sebelum nak ke Ice Room search kat tenet samada Ice Room ni halal ke tak coz rumor mengatakan Ice Room ni masih tak dapat Sijil Halal wuuuuhooow hampir cancel nak lepak kat sini. Search kat Google jumpa blog Mazidul :).So jgn risau Ice Room halal lgpun owner kat KD org melayu Datuk Razali Mohd Daud. Marilah melepak di sini harga pun amat berpatutan taklah mahal sangat ^^.


Ibu sayang Akyd sangatsangat
Kakteh Kaklang Kakcik
Ibu Kydd Makcik
okeh,Kydd nak yang mana?? ;p
RM5.00
nasi goreng kampung; okeh la

Kydd dah tido
// yang spesel tentulah aiskrim dia,tak sempat nak amek pic tunggu pic dari kamera MaktehKydd ya

4 comments:

Ana Mama Aryan said...

cadang pn nk g try mkn kt ice room kt bangi kot..nk try ice cream dia l..

sarah mohamad said...

boleh try ni . comelll bb kid . geram je tengok :)

Salasiah Ammar said...

Time pregnnt, sal mmg suke giler ice cream kat ice room ni..seminggu mesti 2,3 kali g ice room.. Mngidam ice cream je... Wahah..tp mmg best kn ice cream die khai? ;)

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

ana : harus try mmg best
sarah : hehehe tq
sal : yeke mmg best la sal, sebelum ni ada nak pegi tapi risau tak halal. hehehhe skunk ni dah ketagih plak wakakakka nnt bleh la mendatingkan diri di sana :)