Tuesday, March 1, 2011

Xcited dBulan 3

Masih belum terlambat nak ucapkan Selamat Hari Lahir buat adek kai yang bongsu Khadyjah Fhatyah yang ke 16 semoga menjadi insan yang berguna didunia dan diakhirat insyaallah amin.
Adek n Ma;owww rendu mereka

Bulan 3 bulan yang sangat best untuk kai. 22/3 ni Kydd dah masuk 6 bulan sangat tak sabar nak bagi Kydd makan ^^. Ikut hati sekarang pun dah nak kasik makan, mana taknya time kai makan dia pun sama sibuk nak. Tapi kan Baby ni kalaw bagi apa pun dia nak makan sebenarnya hehehehe. Sekarang ni tengah search cara untuk sediakan makanan untuk baby,if tak keberatan bolehlah share dgn kai makanan yang korang kasik untuk baby korang yek :). Ow untuk persediaan awal kai dah beli buku yang Wardina tulis 'Mama saya Lapar'. So far kai dah hampir separuh baca buku tueh, untuk IbuIbu yang belum dapatkan bolehlah beli sangat bagus.

buku ni best okeh ^^
Kydd makan jari dulu yek ;p
Hurm bulan 3 ni jugak bulan kelahiran kai hehehehe, so sesapa nak pos hadiah bolehlah hahahaha. Birthday kai 12.3 ni yehuwww tak lama dah hekhekhek. Cepat sangat masa berlalu,tahun lepas celebrate birthday Kydd dalam perut lagik hhuhuhuh. Paling Xcited nak cuticuti di Melaka diz week n asben kai la paling seronok huhuhuh dah dekat setengah tahun tak ke Melaka. Kali ni nak bawak Kydd jalanjalan kat Melaka yeyeye.

So Xcited ^^

11 comments:

cottonsstreet said...

birthday kyd 6bln same dgn auntie la..tp auntie 27.haha...birthday kite same bln la kai.wish in advance,happy birthday yer.=)

deena awanis said...

selamat cuti2 melaka khai..birthday wishes tunggu bbirthday nanti la yek..

R.R.Z said...

mama n baby, dua2 supercomel!

~~lyna~~ said...

salam khai, mmg best buku wardina tuh, lina br bli lst month x smpat bace abis lg, sibuk dgn faqeh..hehe..
byk sgt info psl ape yg ptt n x patot kite bg pd anak kite kan.. :)
btw lina nk wish hpy bday in adv utk khai, smga dilimpahi rezki n berbhgia slama2nye ok.. big hug n kisses utk bby kydd k!

Hassanah said...

bulatnye mate Kydd,
comel (=

♥z@z@♥ said...

kak, once again nak tanye..mane akak beli topi kydd tue yek..cantek..

MyRule said...

ooo...baby kyd muda sehari je ngan my baby. I and hubby pun tgh excited nak bagi baby makan aper..heheh

Ana Mama Aryan said...

kai ..baca kat link ana ni sal 1st solid food..nk copy paste kt sini..bapak pjg..

http://tengkuputeraputeri.blogspot.com/2011/01/solid-food.html

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

cottonsstreet : tq dear,nak panggil apa ek :)
deena: hahaha tq
rrz : tq
lyna : aah best untuk kita yang mula nak bagi baby makan,tq so much ya
hassanah : hehehe
zaza : try cari kat mothercare or kedai winter yerp
myrule : haaa tau takpe me 2
ana : tq so much my dear

Elin said...

bb kydd yg tomei2 sgt..

cottonsstreet said...

call me qama.sy ni silent reader blog kai.suke tgk kydd.comel sgt2.hihi..

sudi2 lah jenguk dis blog~~~
www.cottonsstreet.blogspot.com
www.ziyaadiman.blogspot.com