Friday, February 4, 2011

Cuticuti Genting Day 1

Finally cuticuti jugak dgn MakcikPakcik n MaktehPakteh tapi hari pertama MakcikPakcik tak join lg PakcikKydd keje hehehe. Sebelum ni dah banyak kali rancang tapi ada jek halangan huhuhuhuh. Bertolak dari KD jam 4 petang,alhamdulillah pukul 5 petang dah sampai. Cuaca kurang baik sikit,kabus tebal n sejuk sangat. Time dah parking,keluar kereta risau sangat kot baju Akyd tak cukup tebal. Tapi Alhamdulillah BBKydd okeh ^^.

baru sampai ^^
peminat BBKydd ;p, diaorang ingat Akyd amoi hahaha
IbuAbah luv u sayang
jantung hati
^^

Bila dah check in kat Hotel First World, rehat kejap then siapsiap untuk pergi Dinner. Alhamdulillah Akyd sangatsangat ok & nampak sangat Xcited hehehe. IbuAbah lebih Xcited hahahahahhahaha. Tapi perkara paling ajaib berlaku, BBKydd tertido dengan sendirinya dalam Stroller hekhekhekhek ;)

dah siapsiap yey!
Ibu n Makteh
^_^
Abah n Pakteh
tertido dgn sendiri hekhekheks
Dinner @Pizza

be conti...

12 comments:

sya sya sya sya said...

comelnyeeeeeeeeee baby u!!! geram.. ;D

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

comel nya anak sis..geram sgt

Noorul Aida said...

best nyee gi genting... ;) baby kydd sgt comellllll...

mellow said...

suka baca all your post and tgk all your pictures . baby tu ! cute gilaa . congrates :)

L.e.e.z.a said...

siyes cute giler bB akak ^_^

nadia rosle said...

bbkydd comel!!

Mademoiselle said...

hello! come visit our store at http://www.moisellemade.blogspot.com
we are having Free postage promotion now! don't miss out!

Mademoiselle said...

hello! come visit our store at http://www.moisellemade.blogspot.com
we are having Free postage promotion now! don't miss out!

misha.w said...

kalau raisya plak, org ingat baby boy. suma org mesti teka boy. haih naseb.. hahaha..

Ayuraza said...

selaunya jadi silent reader je..
tapi kali ni nak komen la..
bbkydd sangat comel...:P
n baby hat tu pun sangat comelll n sangat susah nak cari..
leh tak ibu kydd share kat ner leh dapat??? nak sangatttt...:P

http://ayuraza.blogspot.com

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

cutenyerr bb

Mrs.K said...

kai, kak mana awak beli tights for boys yg cute2 mcm ni? its really hard to find one.


http://www.carpediem.infinetech.com