Monday, February 7, 2011

Cuti Raya Cina

Khamis 4.30 petang ; Perjalanan berjln dgn lancar ke Kuantan,ingatkan jem legaaaaa. Gerak dr KD 3 kete apa laghik racing ah hekhekhek ;p Sampai Kuantan dlm pukul 630 ptg,Alhamdulillah.Nanti ada masa kai story pasal aktiviti kat Kuantan eks :)

Akyd tertido hikhikhik
kitaorg dpn skali diikuti dgn MaktehPakteh hekhekhek (pic dr hp Makcik) style ;)

Ahad 2.00 petang ; MakcikPakcik BBKydd gerak dari Kuantan ke KL hamekkkkkkkkkk jemmmm huahuahuahauahuahua 5 jam baru sampai KD ;p. Kesian dia siap ikut jalan lama,nasibla kai tak gerak skali dengan diaorang kalaw tak kesian kat anak kai mesti borink duk dalam kete lamanyaaaaaaaa. Hurm dgr citer sampai tgh mlm pun masih jem dasyat betul.
// Pic di bawah dr hp Makcik BBKydd.

Nasib hari Isnin xjem,perjalanan sgt lancar. Kitaorang sampai KD petang tadi dalam pukul 2 petang,gerak dari rumah 12.00tgh huhuhu. Rindu AkiNenek BBKydd,insyaallah ada masa nanti balik lagi ^^.

LPT haiway,hamekk jem
jem di Karak,sanggupkahhh ow tidakkkk

karak-gombak
p/s korang ada pengalaman ngeri spt gambar di atas huhuh

5 comments:

stardust. said...

ha saye saye pn lalu y sama.siap aircon keter meletup kat genting sempah lagik sbb pressure.

nuruljannah sukhri said...

pegi kuantan watpe?balik kg ke jalan2.saya smlm dr kemaman ke kuantan sepatutnya 45 minit dh jadi hampir 3 jam.serik!! stuck dari geliga kemaman, smpaila ke cherating, nk keluar highway kuantan pulak satu hal...beratur mcm nak beli tiket wayang..

off topic ;
ibu baby kydd, jum buat hearbeat affiliate.sama mcm nuffnang.yang penting free tapi masyuk..tehee..
dtg la blog saya, ada entry khas.

Leya said...

huh siap stesen minya kat genting sempah tu habis minyak okey!dah keta kena suh kawan antar minyak botol. hahahaha

giler jammed!

deena awanis said...

deena pernah took 13 hours from KB to KL masa raya..huhuhu

afni+hafiz=dani said...

ouh sgt selalu. lagi2 bila balik rumah MIL dkat kelantan time2 peak season..woshh!