Friday, December 17, 2010

Sambutan Hari Lahir Suami 'Romantik'

Siapa cakap ada anak tak boleh buat candle light dinner kat rumah??? ;p
Ingatkan nak buat sehari sebelum Birthday asben kai tapi terpaksa tukar plan sebab hari nak buat tu dia ada rumah hahaha. Macam mana nak buat kejutan kan? Kai mintak tolong Kakteh belikan cupcake ni sebab kai memang tak leh nak keluar rumahla,mestila asben kai prasan plak hehehee. Lepas jek asben kai keluar main futsal ,kai laju2 masak kuah spaghetti 'fav asben'. Kebetulan sebelum asben kai keluar rumah dia dah tidokan BB Kydd,so mmg sangat senangla kerja kai hauhauhauha. Dalam pukul 830 malam,Kakteh hantar cupcake tueh.. comelcomel TQ sangatsangat hehee.


Tapi kannnn.............Tak sampai setengah jam,BB Kydd dah bangun ler. Haiyaaaaaaaa hancussss plan hahahahhaa. Risau takut tak sempat nak siapkan dinner ni. BB Kydd tidooooooooooooo la!!!!! Kydd takmo tido puasla tepuk dodoi nyanyi joget still takmo lelap. Ni kes jeles Ibu nak buat kejutan untuk Abahla yek. So terpaksalah sangkut dia kat badan,TQ Bjorn hehehehe. So BB Kydd teman kai siapkan dinner hehehe. Elok plak tueh duk diam jek dalam bjorn siap ajak borak. Sory sayang,Ibu bz ehehehehee. Tgk pic bawah BB Kydd kena sangkut kat badan hehehe.

'

'

'

'

'

'

'

'

'

kan dah kena sangkut ;p


Finally kai berjaya siapkan semuanya sebelum asben kai balik. Fuh legaaaaa!!!!!!! Tgk jam kul 9.45 try dodoikan BB Kydd. Puas gakla nak tidokan dia,lega dia lena jugak. Yesssssssssssssssss,ngamngam Abahnya balik dia sangat lena tido dalam rocker hehehe. Reaksi asben,hehehehehehehe lelaki ni susah nak tengok muka terkejut tapi rasanya asben kai hampir pengsan buat kali kedua hahahaha.

so how?? ;p

Alhamdulillah semuanya berjalan lancar,asben gembira kai lagi lagi lagi lagilah gembira. BB Kydd pun gembira dalam lena. Hadiah untuk asben kai ; tanya dia sendiri ek hehehehehe . Selamat hari lahir Suami tercinta ^^

bestkan wehuw
^_______________^


//Kemuncak kezutannn.. next entry ;p

6 comments:

starzieti said...

wah ! rmantiknye kak kai..untung hasben kak kai..hee..=)

emy/mamasuri said...

romantiknyer..

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

mmg romantik, memberi idea kpdku juge huhu

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

alahai romantik nyer :D

misha.w said...

rasenye kejutan ni pon paling best..:))

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

heheh TQ, cubalah kat husband anda nanti mesti terkejut punya. tapi lelaki susah nak tunjuk dia terkejut kekekekeke. kalau kita dah terjerit2 wakakakka