Monday, December 20, 2010

Mana Anak???

Bila Akyd Kharamy takde kat Ibu???


Ibu tengah pk apa nak buat ??????????? Ibu rasa bebas ke????? Macam nak terbang ke???


.

.

.

.

.

Masih berfikir apalah nak buat?????? Ish ish ish..... Untuk mengisi masa lapang Ibu, Jom berposinggggggggggggg ^^


Sila lihat gambargambar dibawah jangan cakap saya Ibu yang lupa diri plak wakakakka ^_*

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

berposing dengan Abah BB Kydd
suka ye? ;p
buat muka seksi dengan makcik BB Kydd
kacau Makcik bergambo hauhauhauha
Moksu BB Kydd jom posing lagik
wah rampingnya orang tuuu ;p

Amboi orang tu,lupa anak ke? Mana anak ha? mana???? Sakan bergambar nampak!!! Amboi cepatcepat nak balik dah la.

.

.

.

.

.

.

.

cepatcepat posing,susah nak bergambar cam ni bila dah ada BB Kydd ni hehe

Mana BB Kydd?? Mana dia??? Manaaaaaaaaaaaaaa

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Ada kat Mommy dia la,tolong pegang kejap hehehehee. Takkan nak tinggal anak wehhh, hehehehehehhehehehe tak boleh enhhhhhhhh

suka tido kat Mommy dia ek

"Ibu sayang BB Kydd,nak berenggang kejap pun dah gelisah tak keruan enhhhhh. Nak g toilet pun lajulaju, time nak mandi Abah ajar suh bukak pintu bleh tgk Kydd dari jauh kalau tak memang tak mandi Ibu hauhauhauhaa. Hurm kalau masak pun intaiintai kydd kat ruang tamu. Bila online pun tepuktepuk n goyang2 BB Kydd ^^."

Ibu sayang sangatsangat
Anak Ibu n Abah

12 comments:

Nurfatin Liyana said...

alaaa kak, tolong pelok ciom baby kyd ehh, comel taw. mmg laen eh ghase dah ade baby? hehee. best! :')

Noreen said...

Comelnyer kydd...
beshnyer jg ank sndiri...24/7 dpt bsame

Peri PiA said...

anak anugerah terhebat



dear kai,pia dah tukar URL.mohon letak kat side bar mcm dulu hehe

http://pia-pinkylita.blogspot.com/

greenailin said...

comel la....mcm mama dia jugak..he...
kasi peluk cium kat bb tue....geram tgk...he

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

dagu runcing woh. mesti ensem dah besar nanti.

Atiqah Adnan said...

chomelnye kyd.. ^^
kai suka pakai kan kyd topi.. nice~
mane kai beli eak.. share with me.. nak cari hadiah untuk my nephew..
bb boy.. ^^

mamamarissa said...

sayang sangat2 kan :)

muahsss byk2 utk kydd

misha.w said...

kalo bole, rase mcm nak masukkan balik anak ni dlm perut. baru senang nak kelek die kesana-sini. kannn??

ieqa said...

bby kyd COMEL sangat mata boolat♥

sayang said...

comel lah baby kydd :)

sida_maharani said...

makin hari makin comey la baby kydd....hehe..
bulat mata dyer..

cik EPAL said...

comelnya bb kydd.. bulat mata! hikk