Thursday, December 16, 2010

Sambutan Hari Lahir Suami 'Permulaan'

Yey!!!!!!! Kai berjaya buat kejutan demi kejutan hahahahaha,nasib tak pengsan jek ;p. Intro kejutan kai pakat sama adik n adik ipar mau surprise kan asben kai kat Chilis One Utama. Kali ni bagi kejutan awal sket,supaya tak disyaki 'aci ke ek' hehehe. Bila kitaorang dah habis makan, kek sampaiiiiiiiiiiiiii.. Asben kai pelik n ingat diaorang salah anta Kek hahahahaha memang lawak sangat. Alhamdulillah sangatsangat berjaya taw ;)

Betul kek ni untuk mucukla ;p
Selamat Hari Lahir in Adv ;)
tq makcik n pakcik BB Kydd ^^


Lepas makanmakan,kai ajak diaorang semua main boling. Tapiiii kai xmain pun ahahahahaha, harusla jaga anakkan ;p. Kasi Abah BB Kydd main ngan makcik n pakciknya, dah lama Abahnya tak lontar bola boling huhuhuhuh.


Ibu BB Kydd cari tempat yang best sket nak lepak,melepak kat Kopi Time sementara mereka semua sibuk balingbaling bola boling. Owww jeles sket hehehehee. BB Kydd pun dah ngantuk lepas kai pergi bf dia kat baby room. So juz tepuk2 montot dia,tidolah zzzzzzzzzzzzz.

dah besar sket,kita main boling ye BB Kydd

Lepas mereka semua kepenatan, tibalah masa melepak minum kat delicious hehehe. TQ kakcik,kakteh,adek,adlan n azrul telah menjayakan kezutannnnnn untuk suami kaklang yang tercinta. TQ TQ TQ TQ Tanpa anda siapalah saya ^_*.



//Nanti update kejutan yang seterusnya ;)

6 comments:

SANDRA AZWAN: Fashion Designer said...

bestnye....;-)

http://aniesandyou.blogspot.com said...

cam ne ek muka org lelaki ni bla kena 'kezutan?'

aZaMieTa said...

tak sbrnye nak tunggu yg seterusnya nih ;)

Armiza said...

Sis...comelnyerr baby..=)

dheartycollections said...

KOLEKSI BABY


http://dhearty-collections.blogspot.com/

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

wooooooo sangat best hehehe, lelaki ni susah sket nak tgk muka dia terkejut hehehehe. Tapi kita sebagai isteri sangatla kenal heheheh ;p