Monday, November 29, 2010

Mari habiskan duit ^_*

Semalam kai n asben bawak Kydd jalanjalan g OU, Kakteh Adlan n adik pun join skali.BB Kydd agak moody sikit maybe sebab Aki n Nenek dah balik Kuantan.Tiap kali keluar mesti soping barang Kydd ada jek rasa nak beli ekekkekeek. Semalam memang memborong habis seluar baru untuk Kydd + topi yang somel. Ekceli kai memang suka Kydd pakai seluar warna warni n tight,lagipun usia Kydd sekarang mmg harus pakai seluar panjang sepanjang masa untuk elakkan masuk angin. Then makanmakan kat Nandos,ow my fav heeehhee. Lepas dah kenyang perut,sambung soping barang Kydd kat Curve hekhekhek. Kalau hari2 soping bleh koyak rabak hahahahha. Setelah penat menjulingkan mata tgk barang Kydd lepak minum kat Chocolate. Nway TQ Abah Kydd ;)

sila senyum Kydd
maksu n makteh
mana anokkk? ;p
pelengkap Ibu n Abah
Ibu geram
Ibu sangatsangat geram hahaha
Ibu Abah sayang Kydd
^^
sodap my fav,half ;p
:)
muka sapa ganaz hihi
pulangkan ;p

// susahkan nak cari baby tight untuk bb boy kan huuuuuu

11 comments:

cik EPAL said...

comel la kydddddddd! hehe. =)

Atiqah Adnan said...

eeii geram juga hehe

Cik Shafeeqah said...

tomeinya bdk tuh..geram!

Nur Bahiyah Ab. Rahman said...

eei omey3!

uMMUhabibahMohdH!Lm! said...

tight for baby boy susah~selalu gak tmn my sister crik untuk baby die..

*sgt gns "ibu sgt sgt geram " haha :)
cute~

Aleiz said...

aah, sgt susah..kat fos pn, tak byk utk baby..letih menyelongkar..

peri-peri said...

Hi Khayrany, Bom Dia & warmest greetings from Nando's Malaysia! We are glad that you enjoyed your time with us, do drop by for more peri-fixes...and btw, comelnyeeeee Kydd!!!

misha.w said...

ade bykkkkk!! nnti shaz paste kan blog tuh. :))

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

cik epal : tq
atiqah, shafeeqah : gerammm kan keke
bahiyah : omey kan wee tq
ummu : memang pun hehe
aleiz : itu ler dia hehe,butik online pun tak de sangat. Ada gak kai jual barang bb boy nanti kekek
peri-peri : tq ,kai selalu gak makan nandos,my FAV
shaz : sila paste shazzzzzz

Rya Rizyana said...

eeeiii.. tight biru tu sama la ngan baby i nyer.. selalu beli tight kt fos kids..

Aleiz said...

huhuh..boleh2..jual la yg mcm fos..cantek2 design..hehehe..dh bape fos pegi..asik menyelongkar tmpt leging tu je..abih bersepah..