Saturday, November 27, 2010

Aki n Nenek

Yey!!! Japg bawak Kydd jumpa Aki n Neneknya kat rumah Makteh. Rumah Makteh dekat jek,bawah bukit ni haaa hehehehe. Baru seminggu tak jumpa cucu,dah datang KL kah? kekekekeke

Kydd dah siapsiap nak jumpa Aki n Nenek wehuwwwwwww

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


encem tak? *_^

6 comments:

ini blog ayin! said...

wah teruja je muka kddy kn nk jumpe nenek dia...hehe

S.U.R.I.A. said...

big boy dah nie!

i am who i am said...

bolatttnya mata diaaaa... =)

dear, i ada send order kat email admin klglam...t dah bc order 2 inform i thru sms la kalau boleh..line pyh la kt kg ni msim hujan cenggini..tq ya..=)

MYA ZOOLKEFELY said...

salam kak kai. ni saya adik zul. alaaa zulfazri. hihii kenal tak? kenal tak? angguk cepat :D kak nak ckp ni.
1) baby comel
2) akak cantik
3) kakkk kenapa shawls yang sy nak semuaaaa dah sold tapi tulis available. eish umi dah nak bank in dah. terus patah balik sb dah sold. luluh hati baca :(

itu je nak cakap. babai

cik nur said...

kddy tang hidung tuh ikut ayah nyer hehehe
tapi kddy comel mcm mak nyer :D

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

ayin : hehehe mmg suka sangat kydd
suria : dah besar kan kejap jek hehhe
im am : hurm, mmg kena order thru email dear coz yang jaga stok bukan kai
mya : kena order laju2 yunk hehe, kadang2 tak sempat nak update kat blog if ada barang yang habis ehehe
anyway TQ :) kirim salam kat mak yek
cik nur : TQ dear