Thursday, November 25, 2010

Jalanjalan Kydd + makcik hawt (Kydd 2 bulan)

Baru dapat update huhuhu ^^

Dah lama kai tak hangout ngan kakcik n kakteh, last skali time AIR KETUBAN KAI PECAH 22/09 heheheheh. Sebelum ni keluar bawak perut,kali ni keluar bawak baby Kydd seronok sangat hehehe. Jalanjalan g OU soping handbag + survey rocker n baby carrier untuk Kydd,kali ni lebih xcited. Alhamdulillah Kydd pun baikbaik sahaja,tido jek hehe. Bergilir2 jugakla dukung Kydd hehehee. Sangat best bila dah ada baby, naknak bila ada makcik2 yang baik hati ecehhhhh. Sayang Kydd n makciknya ^^

Kydd nak yang mana? ;)
kydd chomel + makcik hawt
makteh terar pujuk kydd taw
makcik yang suka nyakat Kydd hehe
:)
ibu sayang Kydd sangatsangat
Kydd 2 bulan
Kydd tido tido tido hehe
Kydd baik sangatsangat,Ibu boleh melepak lg
sgt seronok :)

11 comments:

nina nano said...

kak kai, nnt kydd da besau nnt
dia tgk blog akak mseti die terharu :)
sweet :)
muahmuah kt bb kydd :)

nina nano said...

kak kai, nnt bb kydd da besau,
mesti dia terharu ibu dia blog psl dia :)
sggt comel
btw hugss n kissess utk bb kydd yg somel:)

ikin hamdan said...

comel baby kydd. :D

wiwie s. said...

salam kak kai,
sye suka tgk kydd.. comel sgt2.. geram rasa mcm nk geget pp dia.. hehe..

deena awanis said...

buy him a stroller or carrier..lagi selalu boleh jalan2..hihi..dina surrender bab nak dokong lama2 ni..=)

mamamarissa said...

wah!!! kydd dah gi shopping ya :)

ElyaElmo said...

sis, u pakai long skirt yeh???
brand ape yeh...nmpak mcm material die cotton?

NURUL said...

wahh best kydd ada byk org nak jaga dia time ibu shopping kan. comelnya kydd

mia said...

huwaa sis, suka tgk cara akk pakai shawl tu..hehe...akk, nnti tgk entry mia ek, ade kisah pasal bby akk..hehe..

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

nina : hehe yeke ;p
ikin : tq
wiwie : geget sket jek ek kekeke
deena : aah nanti mmg nak beli, nak beli yang spesel sket hehehe kalau ada rezeki lebih ;)
mamamarisa : aah kak kekeke

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

elya : tu bukan skirt,seluar dear. ada jual kat www.kfglam.com :)
nurul : aah senang sket hahahaha. tapi nanti kena lah beli baby carrier gak hehe
mia : sis dah tgk, wa tq mia