Monday, November 15, 2010

Jalanjalan dengan BB Kydd

Sabtu; bawak BB Kydd jalanjalan kat OU. Ekceli nak bagi Kydd cuci mata + soping barang dia.

Sebelum turun kereta BF Kydd siapsiap. Then Abahnya yang mendukung Kydd.Lajulaju cari barang Kydd then terus g makan kat Nandos ow sangat teringin hehehe. Sekarang nak makan tak bleh samasama dah kena ikut turn. Kai makan dulu then Abahnya hehehehee. Abahnya pegang okeh jek Kydd ni,lena jek....
Tapi bila turn kai plak,aiyooo mata sudah bukak besar. Pahampahamla yek hehehe. Kat OU ni takde tempat nak BF ke ? Mulamula Kydd okeh,lama2 dia dah gelisah hahahaha.
Siap jek Abah makan,terus dukung Kydd balik. Bak kata Abahnya tak sempat nak tunggu makanan turun hahahaa. Abah pujuk Kydd supaya bersabar sikit hehehee, sebenarnya Kydd ni bukanla lapar sangatpun cuma dia takleh bau kai. Kalau kai dukung jek mula nak start enjin dia hahahaha. Hurm Abahnya sempat cakap,kita kena beli stroller la ;p Kekekekeke Fuh semangat!
Masuk jek kereta,BF Kydd balik hehehe. Sangat sekejap pergi OU hahahahahaha tak sampai pun 2 jam ;)

Sekian terima kasih.

// Kydd nanti kita jalanjalan lagik okeh :)

8 comments:

Mrs Nageb said...

Baby kyd makin comel lah khai,oh sangat geram :)

deena awanis said...

hubby dina pun surrender sejak dokong rafique round ikea ari tu..terus cakap, len kali kena bawak stroller..hihi

proud parents said...

salam
OU ade baby room.cari kt jusco or dekat OU new wing. :)
ermm..tapi rasenye skang mane2 shopping mall memang ade baby room yg sediakan bilik utk BF :)

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

mrs nageb : tq my dear hehe
dena : hahahah mmg pun tau takpe ;) nanti kena beli ah stroller ni
proud parents : hurm ow yeke. tq ya

Mrs. Kown said...

betul betul. baby ni kadang2 bukan lapar sangat. tapi sbb dia bau source makanan dia, mula lah nak start enjin, gelisah tak tentu hala. tapi bila bagi orang lain pegang boleh je tido diam2. hihiihi, but at least we know, they need us so much. more than everything else in the world. hhihihih

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

aah betul tueh. kalau kai pegang jek enjin dah gegar. hahahahahha neway tq ya salam kenalan

shatirah no'man said...

baby kyd comel la :))

jeilita said...

hye kai...slalu lepak ou ek? well, kalo nk BF bb ader tempat privacy taw...kai g Jusco OU tu department baby, de bilik khas utk wat susu baby, nk BF de bilik siap dgn curtain lagik..kalo bb yak2 pon bley cuci n termos utk susu.