Thursday, October 28, 2010

Emosi betul Ibu

BB Kydd ;beberapa minit selepas dilahirkan,belum siap dibersihkan lagik
Kata makciknya,BB Kydd terus berhenti nangis bila dipanggil namanya n nampak kamera ;p

Petang semalam asben kai dah balik KD,so malam tinggallah kai n BB Kydd. Sebelum ni asben kai yang selalu dodoikan Kydd sementara kai buat taik mata hahahaha,dikejutkan oleh asben time Kydd nak nyotnyot. Malam tadi dodoikan Kydd,sebelum tu cakap kat Kydd tidur baikbaik jangan noty kesian kat Ibu sebab Abah takde nak dodoikan Kydd. Alhamdulillah ajaib pun ada,first time Kydd takde noty huhuhuh bangun time dia nak nyotnyot jek. Bila Kydd dah tido dengan lena, kai sempat buka video n pic time Kydd baru dilahirkan. Serius tetiba hati ni tersentuh dan sangatlah sayu. Ya Allah agaknya macam ni la perasaan Ma kai masa lahirkan kai yek. Sayang sangatsangat Ma n Ayah,pengorbanan mereka tidaklah dapat dibalas sampai bilabila. Hanya doa yang tak putusputus untuk kesejahteraan mereka. I love my family

Pic BB Kydd n Abahnya
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


//jumpa nanti ye Abah, tunggu Ibu habis pantangpantang dulu LOVE U

6 comments:

ain comey said...

emosi yang sama masa hubby tinggal..tp nti kalo bb nges, rndu mesti kat hubby..

puterihannan said...

tak dpt merasai excitement mendakap bb for the first time since kena czer... lepas bb kuar, nurse tunjuk bb utk confirm gender terus bb di bawa 'lari'.. tak dpt nak skin to skin pun masa tuh.. :(

deena awanis said...

sama laa..sedih sgt kena berjauhan ngn hubby..another 1 week to go..

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

hehehe so cute baby ngan ayah :D

Nurul Syuhadah said...

sweetla akak ni..sku bc story mory akak..ble tgk akak da de baby rs mcm xsabau nau nk kawen..hak3 gatai..

NURUL said...

emosi ibu mmg macam tu kai :) magic kan kai?