Saturday, July 3, 2010

MY BABY; Hero @ Heroin?

Heyyyyyyyy!!!!!!! Saja bagi kawan2 semua berteka-teki jantina bb kai hehehehe. Hurm Pagi tadi kai pergi scan 3D/4D,later kai update pasal ni yek. Ok pasal jantina bb kai,sebenarnya dari 4 bulan kai dah tau hehehehe. Doc scan dah bleh nampak,awalkan hehehee. Tapi masa 4 bulan doc tak confirm kan sebab tak jelas sangat,dia mintak tunggu 5 bulan baru confirm kan balik ehhehe. Ingat lagi doc pesan 'Awak jangan beli baju bb lagi ye,bln depan saya britau balik' kekekekekke klakar plak!Bulan ke 5 g checkup mmg jelas kelihatan hehehehehe,bln ke 6 laginya la kan hehhe.

Jantina BB kai jeng jeng jenggg....

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

HERO!!!!!!!!!!!!!


Hubby kai mmg suka sangat!!!!! Ada geng tgk bola nanti hahahahahaha. Kebanyakkan kawan2 teka BB gurl taw sebab tgk perutlah,muka dll ehehehehe. Tak kisahla kan anak lelaki ke? perempuan ke? janji semuanya selamat amin.

// Ma kai pernah mimpi,anak kai lelaki hehehehe ;) Doakan semoga semuanya selamat yer.

11 comments:

Cik Nadia Bayu said...

wah baby boy eh. bestnye :) nway, harap semuanya ok.ske tgk time kai peknennn. oh ada kawan gitau, org tua2 ckp, kalau peknen baby girl, malas nak melaram, malas nak masak malas nak cantik2. kalau anak laki, terbalik lak. tgk kai time peknen, ske melaram kan ;)

fAraHnAdIa said...

da agk da baby kak aki boy..
coz muka berseri2~
heeee~

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

nadia : tq yunk,mcm2 kalau nak dgr orang cakap ni hehehee. sebenarnya kan kalau dipk kan,terpulang pada diri kita. malas ke rajin ke,kita yang decide.. kesian bb,asyik cakap pembawakan dia jek. ekkekekkeke ;p
farah : eheheh tq farah.

mamamarissa said...

patut la berseri2..ee tak sabarnya nak tunggu ur junior dear :)

peah @ peps said...

kai...tahniah...lama tak jumpe kai..take care of urself ya...

-fiza kota damansara-

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

akak doakan kai yek. tq
hey fiza,lama dah tak jmpa. hehehe miss u.

deena awanis said...

sama laa kita!!!my baby pun will be a boy..hehehe

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

congrat my lalinkkk

Shykin said...

congrats kai..
x kisah la boy ke girl,
yg penting sempurna n selamat semua,nya..

p/s; jgn bb boy senang, especially time pilih baju, jeans, short, t-shirt.. balik2 tu jela. huhu.

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

aah kin tak kisahla. hehehee
tapi kan kin tgk baju baby boy geram gak. kalau gurl pengsan nak membeli jek hahahahaha

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

amiin....moga doa tekabul:) dan semua berjalan lancar seperti yang dikehendaki...