Monday, July 5, 2010

3D/4D Scan @ Vision

Hari Sabtu kai scan 3D/4D kat Vision College. Kai tau tempat ni pun dari kawan fb,hargapun berpatutan hanya RM90.00 dapat gambar n video dalam CD. Berbaloi kan!!! Temujanji pukul 8.30 pagi,so bayangkan Sabtu pagi nak kena bangun awal hahahahaa. Alahai sayangnya bantal,tapi kai n husband gagahkan diri jugak bangun taw. Masa scan tu,xdapat nak ambil banyak posisi bb kai, bb tgh lena dibuai mimpi kekekekeke. Kesian bb kena kacau pagi2.

First tgk bb teruja sangat, mula2 tak paham gak macam mana nak tgk ;p hehehehe Hurm bb tgh tido sambil tangan kat pipi sebijik macam hubby kai hahahahaha.Cuba tgk ni ;p

bb muncung ye sayang heheh
Sweet kan hehehee ^_^

Kesian bb kena kacau pagi2. hehehehehe bangun! bangun sayang!!! Memang tak dapat banyak gambar lain2 aksi pun, dah ditekan2 perut pun dia still tido dengan lenanya. Menggeliat2 bb bila diganggu then bb still tido lagik kekekekekekeke ;p

lena betul ye sayang

Ikut muka siapa bb ni ek? Yang kai perasan hidung jek macam kai hehehehehehehe, pipi tu macam husband kai jek kekekekekekek. Tak kisahla janji bb sihat sempurna dan selamat dilahirkan amin.

Ok bb bleh sambung tido balik,luv u so much. Cant wait to see u bb,Insyaallah.

bertindak balas bila dikacau tidonya hehehe

//waktu terbaik untuk scan 3D/4D ialah 26 minggu hingga 30 minggu :)

7 comments:

Peri PiA said...

Subhanallah Kai...pic yg paling indah :)

advance sekarang kan,bgs dpt tgk bb

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

syukur alhamdulillah pia. xcited sangat,doakan yang terbaik untuk kai sekeluarga yek.

deena awanis said...

not bad jugak ey price dia..ape beza ek ngan yang kita scan every month masa monthly check up tu??

~♥ iella ♥~ said...

syoknya dapat tengok...mesti tak sabar nk tnggu dia kluar..hehe

Peri PiA said...

InsyAllah dear ;)

mamamarissa said...

so sweet :)

sonographer said...

Free 3d4d scan include CD & printout for those mummy interested to become model from 3-5 june 2011 at penang.... rm100 will pay for the mummy to become model on that day .... mummy need to attend 1 of the session... (24-30wk only)
detail pls login: http://www.facebook.com/pages/3D-4D-scan-Malaysia/120155484710450