Friday, July 2, 2010

Kenduri Sue & Boy @MBMB Melaka

Meriah sangat wedding diaorang n bertambah meriah dengan kehadiran teman2 rapat yang mengikut tema seperti pengantin inginkan hehehehe. Masing2 (teman rapat sahaja) melaram habis-habisan hahahahahaha funny! Hurm kai pun tak terkecuali menempah dress merah yang kai pakai ni untuk menghadiri majlis diaorang,wah gituuuuu.. hahaha. Buat Sue n Boy,Selamat Pengantin Baru semoga hubungan yang dibina akan kekal hingga akhir hayat dan dikurniakan anak yang soleh dan solehah amin.

abaikan wedges tu hahahaha ;p
i love u so much Kanda Azmar kuw
happy 4 u
rawk? udah2 la hahaha
yey dah kawen
sue cantik amat
meriah!!!!!!!!
xavailable hehe
sweetkan pengantin lama n baru ;p

6 comments:

Aurah Ratu said...

salam...kai i tya skit blh?=)...dress merah tu u tempah kat mn cntik sgt berkenan i tgk...thanks

wawan said...

Oh! Baju ni pun cantikkkkk

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

cantik sebab manik tu kot. hehehee. hurm,kai tempah kat tailor yang selalu buat baju kai. amek jekla design baju ni then hantar tempah kat mana2 tailor.

tq wawan

Syida said...

visiting blog kak kai. heee.

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

tq shida

SugarSpices said...

cantek2la baju awak, kaii