Tuesday, July 20, 2010

Majlis di Seremban ; tema Kuning

Pukul 9.00 pagi kai n husband bertolak ke Seremban dengan Kakcik. Kena pergi awal sebab Kakcik yang make up Kakteh. Sampai jek rumah pengantin lelaki,kitaorang sarapan dulu. Then kai terus siap-siap,make up sket2 jek ;p. Tunggu baju kai yang buat last minit,harap2 takde masalah kalau tak addui nak pakai baju apa hehehehee. Alhamdulillah pukul 12.00 tgh Ma call,cakap tunggu kat Wisma Negeri. Agak terkejar2 jugakla nak g ambil,sebab rumah pengantin lelaki kat Paloh. huahuahuahuahuahauhuaah. Sampai dewan dah pukul 1.15,adui tak sempat tgk pengantin berarak masuk dewan ;(. Tapi sebelum masuk dewan sempat posing dulu kekekekekekek ;p

patutnya kitaorang follow kakteh masuk dewa tapi tak sempat huuuuu

Masa sampai dewan,tgh doa so lepak kat luar dulu tgk dari jauh woooooo sungguh cantik pelamin hehehhee. Masuk dewan terus ke meja untuk menjamu selera. Cari geng2 kuning hehehehehe ;p

senyum-senyum

Lepas jek makan apa lagik hahahahahahaha,pedulikan orang sekeliling posingla!!!!!!!! Oleh kerana pengantin sibuk layan tetamu kitaorang sibuk bergambar ;p hahaha


Lepas dah sakan2 posing,dapatla berposing dengan pengantin plak. kekekekekekekekek. Sangat gojes adikkuw,moga bahgia hingga akhir hayat.


Inilah keluarga diraja ;). Kitaorang satu family pakai kuning hehehehehehe. Terang benderang yuuuuu... ;p

we all lob u ma n ayah

Finally dapat gak bergambar atas pelamin,tu pun lepas dah settle segala2 hal hehehehehhe. Harus tunggu,kang majuk plak ;p

Along,kakcik,adlan,adik,kakteh,kaklang,angah


Sekian terima kasih.

7 comments:

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ said...

meriah habes la sis wedding ur sis ni..

Aleiz said...

khay, baju ni satin silk ke?teringin nk buat utk baju raye :p

Frieda said...

cantik bju adik beradik sis..kuning..shomell sgt...

About Us said...

kak i suke ur style..fashion yg u pakai 2 i tgh buat jgk..nice..

{ e'mie } said...

patutlah kak lang lambat balik...kak long x larat nak bergambar..uhukssss...memang nampak meriah giler...

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

lya : harus hehehehe
aleiz : tu satin biasa jek
frieda : kuning best hehehe
about us : tq dear,buatla skunk tgh trend hehehehee
emie : cam ner nak larat,anak ada susah sket. hehehe

mamamarissa said...

shantiknya dia...berseri2 jer...muahssss