Friday, July 16, 2010

Cuci Baju Baby

Bangun pagi tadi tgk cuaca kurang baik,mendung jek tapi alhamdulillah tengahari cuaca dah okeh tu yang terus rendam baju BB n cuci.Bila dah masuk 30 minggu ni,debaran makin terasala tu yang tak sabar2 nak cuci baju hahahahhaa dan akhirnya dah selesai satu bab. Bila tgk baju BB tersidai jek,perasan xcited sangat. Comel2 jek baju BB,rasa mcm tak cukup plak hahhahahahaha. Tapi husband kai cakap,kemain meriah lagik! Nanti minggu depan kai dah bleh simpan siap2 dalam beg. huhuhuhuhu.

Xcited
kecik-kecik
cukupkah?

Lepas dah siap sidai baju BB,kai n husband g shopping sikit barang untuk kai plak hehehehee. Mula2 ke Fabulous Mom beli Nursing Bra 2 helai. Sebelum ni dah ada satu so rasanya cukuplah kan 3 helai hehehe then g beli pad n stokin. Ada sket2 jek barang kai belum beli lagi,semoga semuanya berjalan lancar.

//i lob u BB n Abah BB hehehe ;)

7 comments:

kHaikriE said...

k.kai..nk tanya..knp kena basuh baju baby pla? baby kn xlahir lagi..ada petua pape ke??

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

petua? takdela. baju bb memangla kena basuh kan orang pegang2 kotor kuman2. hehehe takkan nak basuh time pantang plak. mana nak kejar masa. hehe

Daleela said...

Hi dear,

So excited dgr u nak bersalin dah. Hope after dis i pon boleh rasai pengalaman ni.. Tapi bz dan tension je dgn kerja.. Dat's why orang kata i nye lambat lekat.. huhuhuhu..

Take care eh.. plz update ur blog evendow u dalam pantang.. *teheeee

Lot of luvs,
Dalee~~

deena awanis said...

i pun menguruskan baju baby gak hari ni.tapi just arrange on rack je dari yang selama ni peram dok dalam plastic & paper bags..belum basuh lagi..maybe newxt week plak kot misi basuh membasuh..tapi siyes laa..bila dah arrange, nampak cam sket pulak baju baby tu..cam nak kena beli lagi jer..huhuhu...khai beli berapa pasang ek baju sumer skali??

Ainul said...

hai! nak tanya baju baby yg new born awak beli bp helai ye? confuse skrg nk beli bp banyak.
* saya follow blog awak :)

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

daleela : aah kalau tension ngan kerja salah satu punca. Tapi takpe,rezeki dari Allah. Insyaallah nanti adalah tueh. Insyaallah i will update hekhekhke
deena : bila dah cuci memang nampak sikit hahahaha. hurm kai rasa baju baby kai dalam 20 pasang kot ;p
ainul : tq ainul,hurm untuk new born kai beli dalam 4,5 helai kalau tak silap. kai belum lipat lagik baju baby kekekekek

irenedahayu said...

wah... banyaknya.. syok ayu tengok...

kai, nak tanya hubby kai belakon ker? sebijik cam pelakon dlm cita dottie...