Thursday, July 22, 2010

Dinda & Kanda

Semalam Kai n hubby ke OU tapi sebelum tu singgah Giant KD,pos barang. Then hubby belikan air choc Jco macam tau2 jek kai mmg nak. Memang fav kai sejak pregnant ni weeehuwwwwww..


Sampai jek OU,Husband kai ajak makan kat Chilis. Wah! Memangla suka hehehehehee. Kai macam biasa order steak,hubby kai burger. Nyum2
cute ? ;p

Kai mmg suka steak dia,mmg spesel habis taw!!!!!!!

Husband kai sampai tak larat nak habiskan burger tueh,hahahahahahahha ;p. Ye ke tak larat?????

somelnya mucuk

Lepas jek selesai makan,pergi cari beg untuk BB hehehehehe. Tapi tak sure la beg BB ke? atau Abah BB hahahahahaha. Tapi kai mmg minat beg kat adidas untuk letak barang2 BB mcm pampers atau keperluan lain bila keluar jalan2. Boleh Abah BB yang bawakkan ngeh ngeh ngeh.Setiap orang lain2 citarasa ye tak? ;) Tunggu weekend ni bolehlah beli,OMG xcitednya.

Lawa ke? tgk2 dulu hehe

Ow sebenarnya kamera kai rosak tau. Still boleh guna,tapi macam mengong2 sket. Kejap boleh on kejap tak leh. Wah paham2 la apa maksudnya kan hahahahahaha. So kitaorang survey kamera,harga boleh tahan gak boleh beli Stroller Quinny ni ;p. We all juz survey tak beli pun lagik. Insyaallah ada rezeki lebih bolehlah beli.

Lumix?
Sony?

Jalan sket2 pun dah rasa lunyai badan hehehehee. Waktu pun dah nak dekat Maghrib,so kitaorang terus balik rumah. Selesai solat husband kai ajak g Cineleisure plak. Heyyyyy nak suh kai senaman lebih ni kekekekekeke. Katanya nak cari speaker,oklah jom kita g ye mucuk.

Mana satu cuk?
Finally! Suka ehhhhh

Wooooooo mana bleh husband kai jek soping,kai pun nak jugak! hahahahahahha. Time kat OU kai sempatlah membeli ini.....

'

'

'

'

'

'
TQ cuk


//Tak sabar tunggu weekend ni!!!!!

3 comments:

Shykin said...

pergi kai soping sementara boleh ni.. sonok nye sopinggg....

fikaryna said...

seri2 muka mommy 2 b..

mamamarissa said...

chubby ttp maintain comel tau...muahsss