Monday, July 26, 2010

Hari Ahad yang best

Bangun awal tau,ma n ayah ajak makan kat Kayu. Hamekkkkk 2 keping roti canai kai telan wakakakakaka. Lepas makan kat kayu Ma n Ayah gerak balik ke Kuantan. Gonna miss u xoxo.
Sampai je rumah owww mata tak tahan terkelip2,then tertido kat Sofa sampai kul 1.00 petang kekekekekekeke. Lepas zohor keluar dengan husband kai pergi Sunway Pyramid. Yeah soping!!!!!!!!!!!!!! Bukan untuk kai taw, untuk BB. Barang BB dah settle !! Maybe?? ;p Cuma tinggal Stroller n Car Seat jek. Maybe beli after bersalin kot. Lepas dah siap soping di Sunway terus balik rumah. Lepas Maghrib keluar g Curve n Tesco. Sakan berjalan satu hari,bila dah sampai rumah baru terasa sakit tapak kaki,belakang,lenguh dll. Aaaaaaaaaaaaaaa nasib ada yang sudi picit2 ;)

Later story mory agik...


Simply Penang
Ni semua husband yang pilih hehe
lepas dah membeli di Parkson baru perasan,nasib harga lebih kurang jek huahauhau
Sory size dah habis yek eekekeke
sakan soping barang dapur

6 comments:

Mrs Nageb said...

suke le tgk mommy yang aktif mcm khai :) btw kaat sunway pyramid bnyk gak ke kedai2 baby untuk dishoppingkan ye...i tak baper familiar kat area sana..huhu

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

tq dear.Banyak gak,kena pusing2 sket hehehe

deena awanis said...

kita pun gi sunway pyramid ahad ari tu..=)

SugarSpices said...

ermm..love ur blog dear...nice person and nice blog

mamamarissa said...

barang baby dah settle, how bout mummy???

enjoy ur shopping dik..muahsss

fndrocka said...

belikan lah baju rya