Wednesday, July 28, 2010

Dinner with adek2 yang hawt

Woooooo malam tadi we all makan-makan di Chop & Steak Kg Baru. Dah lama tak sampai situ, lepak kat situ dari ramai orang sampai tak brapa nak ada orang hahahahaha. Tgk jam dah pukul 1 pagi,patutla mata en husband dah terkebil2 kekeekkekeke. Kitaorang ni kalau jmpa borak-borak mmg tak sedar diri. Banyak plak cite,ops! ada berita baik lagi dari Kakcik Alhamdulillah hauhuhauahuahuaha. Lepas makan,Kakteh bagi ole2 dari Krabi sweetttttttttt. Tq Kakteh n Adlan.

Next time kita harus lepak lagik oke. Rendu rendu rendu *gedik*

@jln daud ;p
ada muka lapau x?
pengantin baru
mcm sket jek haha,xcukup ok
mucuk,kai,kakcik,azrul,kakteh,adlan (photog) hehe
sayang manyak2
cool
kiut kan hehe

// tq cuk blanja we all makan-makan

6 comments:

QillaTheCurve said...

kak kai semakin cantik.
jage baby baik2.
x sbr nak tgk baby akak.
mesti comel mcm ibu die.
;)

wawan said...

penah jugak makan kat sini.. evironment best gila untuk bercita. eh!

hehehe

Syuhada said...

Chop & Steak Kg Baruuuu, syu pun lama dah tak makan situ! Last time with ex-classmates.

deena awanis said...

suka tengok u and ur sisters..u guys looks so close..i x boleh nak gossiping sangat with my sibling.age gap jauh sangat..huhuhu

cik nur said...

sis slaloo jew cantik2
suka tgk
^_^

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

qila : tq my dear
wawan : aah mmg best sampai lupa diri hahahahaha
syuhada : ow yek. situ tpt dia best
deena : ow yeke. hehehe we all suka sharing :)
cik nur : tq so much hehe