Saturday, May 22, 2010

@Kuantan

Balik kampungg.. oooo ooo oo balik kampung.
Pagi tadi kai gerak dari Kota Damansara pukul 9.00 pagi sampai Kuantan pukul 11.30 pagi.Kai balik Kuantan dengan kakcik n kakteh. Husband?? Huwaaaaaaaa rendu sangat,awalnya plan mmg balik skali tapi last minute hubby kai ada keje yang tak dapat dielakkan. First time tak bertemu mata untuk 1 hari 1 malam,ow tidakkkkkkkkk!!! Allah jek tahu perasaan ni. Macam manala perasaan isteri2 yang lain bila hanya jumpa suaminya di hujung minggu. Serius kai tak biasa n tak boleh!!!!!!!!!!!! Nak buat apapun mesti teringat jek!! Rendu!!!!!!!!!!!
Tapi yang menggembirakan hati ni bila ma kai masak lauk yang mmg nak sangat makan. Terima kasih Ma. Petang keluar pergi makan laksa kat Taman Gelora dengan Ma n kakcik. Seronok jugak bila dapat berbual panjang. Tapi dalam hati huhuhuhuhuhuh,sekali jek cam ni enh hukhukhukk.

Memang spesel taw!

*

*










*
*
*









*

*



*


*





Kanda Azmar,dinda n BB miss u so much :(
Insyaallah jumpa esok ye.


1 comment:

nieYxzHa - hazLan said...

alalalala...sedapnyer tgk lauk2 tu..trase mengidam la plak...hehehe.. ^-^

kalau bab berjauhan ngan encik hubby..sgt2 tak suke...tiap2 mlm mesti nak nangis kalau tgk encik hubby takde kat sbelah..paling lame nieza kena tggl 2 mggu lebey...huk huk