Friday, December 20, 2013

New Haircuts for my boys Akyd & Alee

Finally Akyd dah pun gunting rambut pendek, kali ni betul2 pendek. Sebelum ni pun pernah gunting rambut tapi taklah pendek 'sayanggggggg' haha. Dah lama pujuk suami kai  tapi suami tak bagi huhuh. Kata dia tunggu kyd dah besar baru gunting. Sebelum sekolah biar panjang,bagi puas tgk muka kyd berambut panjang. Dah banyak kali jumpa orang semua cakap dia perempuan walaupun dah habis dressup macam lelaki hahahaha. Muka jambu!!!!!!!!!

Tapi beberapa hari sebelum nak g singapore, tanya suami nak gunting rambut kyd. Tunjukkan dia gambar n suami kai terus je setuju hehehe. Wahhhh! kai apa lagi esok terus bawa kyd gunting rambut sebelum suami berubah fikiran haha.

Bawa kyd ke kedai gunting rambut dekat dengan rumah dengan ditemani Kakcik & Kakteh. Memang drama sangat, kyd menangis sepanjang gunting rambut + melenting2 xnak hahah. Sebelum g gunting rambut mmg dah cakap dengan dia n pujuk baik2 hehe. Dah janji lepas je gunting terus bawa dia pergi main playground.

Yup mmg lepas je gunting rambut bawa dia pergi main dekat Giant Kd,bagi dia hilang stress menangis time gunting rambut hehehe. Lawak kyd ni tau ;p.

Alee esoknya kai baru bawa g gunting rambut. Dia okeh je duduk diam time gunting rambut, kecil lagi kan hehehe. Akyd dulu pun okeh je, dah besar ni dia tak suka orang lain pegang kepala dia.

//Rambut baru time bercuti kat Singapore :)

AKYD KHARAMY BIN AZMAR

SEBELUM


SELEPAS




ALEE KHAEYR BIN AZMAR

SEBELUM


SELEPAS



// suka yang mana satu? sebelum ke selepas ;)

3 comments:

Petak Bunga said...

berubah jd macho boy

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

hihihi tq :)

.sayha. said...

Hensemnya tgk akyd. Melting. haha jkjk :3