Tuesday, March 5, 2013

Alee Khaeyr meniarap

Salam, lama tidak berblog. Masa sangat padat hehe. Btw ramai yang pm kat fb mengadu anak mereka lambat meniarap. Jangan risau setiap anak perkembangannya lain2. Janji anak itu sihat dan aktif seperti bayi lain itu dah bagus.

Alee Khaeyr start meniarap time umur dia 3m5d tapi betul2 dah pandai bila umurnya 3m11d. Kalau nak dibandingkan dengan abangnya,Alee lagi cepat. Abangnya Akyd Kharamy meniarap umur 4m. Orang cakap kalau budak ada abang atau kakak lagi cepat pandainya. 

Sekarang ni kai perhatikan Alee dah start angkat punggung dia. Maybe tengah belajar nak merangkak. Tapi tak sure la sebabnya meniarap masih ke belakang lagi hahaha. So ibu di luar sana jangan risau k,setiap anak lain perkembangannya.

Alee Khaeyr 5m10d


Jumpa di lain entri.


1 comment:

Kuazue Mohd said...

hihihi teringat zaman budak berdua tu kecik2...