Followers

Friday, January 18, 2013

Kids e world IPC

Haaaaa.. kalau siapa yang ada tanya kai mana tempat yang best nak bawa anak bermain, jawapan kai KIDS E WORLD. Sebab apa??? Sebab dia besar n luas,selesa main kat situ. Kalau ditanya harga,mmg mahal sikit. Weekend sekali masuk RM50.00 tapi mainlah sepuasnya. Akyd paling lama dia main 3 jam hehe.
Ow btw sebenarnya kita boleh beli pakej 3 kali masuk (weekends) RM100. So murahkan,jadi RM33.333 sahaja lebih kurang harga Yukid. 

Kalau ada yang berhasrat hendak bawa anak ke sini,silalah bawa stokin siap2 dari rumah untuk ibubapa n anak. Nanti tak pasal2 kena beli stokin plak kat situ hehe :). Ibubapa pun boleh join anak main jugak. Kalau teringin nak main gelongsor silakan 'macam kai' hahahaha. First time kai bawa Akyd ke sini lepas kai habis pantang. Wah selamba je kan join anak main gelongsor lupa baru lepas bersalin. Serius!! haiyaaa. Sebelum ni kyd dah pernah pergi tapi bukan dengan kai,makcikpakcik dia yang bawa. Next time nak bawa Akyd ke sini lagi tapi wajib beli yang pakej :). Bye bye cu olls di lain entri.


marilah bergelongsor bersama anak,adakah itu alasan haha

akyd rileks je, tgk siapa yang cuak lebih muahahahhaa

happyyyy sangat abang akyd








4 comments:

iietamalek said...

seronoknyer abg akyd kiter tu..hehhe
k

cik nur said...

rambut dah panjang kan sis comel hehehe

amer akat said...

aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

shehan ismail said...

singgah sini. besnya tmpt nih. nak pegi lah