Thursday, January 12, 2012

THE WINNERS-BABY CONTEST BY ANNAS EASKEY

ini lah pic bertuah itu ^__^
Salam semua, kai baru je lepas email Annas details Kyd. Alhamdulillah cubaan pertama join contest di FB akhirnya berjaya, syukur n terima kasih kepada kawan2 yang like n terima kasih juga kepada Annas yang telah pilih Akyd Kharamy. TQ. Klik sini nak tau pasal contest tu ANNAS EASKEY

'Tuah ayam nampak dikaki Tuah manusia siapa yang tahu'. Awalnya kai tak tau pun yang Akyd terpilih dalam folder like tueh sebab sebelum ni kai ada tgk tapi takde pun. Tetiba hari tu nak bukak page Annas n rupanya Kyd dah pun telah disenarai pendekkan 83 orang hahahahaa. Annas upload pic Akyd 21Nov2011 dan kai baru perasan pada 19Dec2011 kahkahkahkah. Terus share kat fb kai n alhamdulillah ramai yang like. Tiada paksaan dalam 'LIKE' pic Kyd. Jika rasa Akyd Kharamy layak bolehlah like. hehehee TQ TQ TQ u olls.


Siapa Annas Easkey??? Mesti ramai yang tertanya2 kan. Annas Easkey ni photographer muda yang tengah meletop skang ni. Bukan meletop sebab gosip2 okeh tapi sebab hasil kerjanya yang sangatlah hebat.Kalau tak caya bleh la tgk blognya tak pun ke fb.Kai sangat Xcited nak jumpa Annas hahaha Xcited nak tgk Akyd di shoot oleh talented photographer ANNAS EASKET yeyy!!!!


 

COPY DARI BLOG ANNAS
'ok, banyak masa lagi and annas boleh buat macam2 entri lepas ni sebab dah free, utjk entri kali ni annas nak umumkan pemenang bagi BABY CONTEST BY ANNAS EASKEY 2011, suke ke tidak? and berita gembira! annas dah pilih 4 pemenang bukan 1 tapi empat! suke ke tidak??? yes empat pemenang! hahahahah! supriseeeeee! setiap pemenang annas akan buat satu konsep! yang meletop dan kebabom! ok? kat bawah ni annas senaraikan nama-nama pemenang dan gambar mereka! mereka sangat comel! terlalu comel!'




10 comments:

Mrs Nageb said...

congrats baby.. :)

ibuhebat said...

Tahniah Akyd Kharamy!
Jemput ke blog saya http://hebatkan.blogspot.com =)

Dilakochan said...

Makin cute + hensem ah akydd pasni photoshoooot dgn annas! curlaaasttt akydd haha

ratna said...

Tahniah...u deserve it...

Hassanah said...

yeay kyd menang (=

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

tq mama maressa :)

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

terima kasih ibuhebat, enh nak panggil nama apa ni hehe

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

tq dila, alhamdulillah tercapai impian ibunya ini hahaha

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

ratna! tq so much

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

alhamdulillah hassanah. big tq 2 annas! hehe