Friday, January 6, 2012

Imej Baru 2012

Salam semua, bertemu di entri pertama D tahun baru 2012. Bz tak berkesempatan nak update later kai update azam 2012 k hehehe. Yessss!!! kat bawah ni pic Akyd berwajah baru hahaha, rambut tu kai yang gunting sendiri dalam toilet n kat depan tv hahahaha. Awalnya nak g salon ecehhh kononnya, lastly gunting sendiri je bukan susahpun rupanya, cuma tak berani je kekekekeke. Gunting jugak sebab neneknya dah bising hahaha + ada yang slalu ingat Akyd gurl kekekekeke. Cu later mwahx.



SEBELUM



SELEPAS DIGUNTING INI LAH HASILNYA.....


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.



Bertambah bergaya tak? hahahahahha apa kata anda??? ;p









kemek telinga pakai spek besar haha, nnt ibu belikan untuk kyd okeh :)






8 comments:

Mrs Nageb said...

alahai kyd yang somel2....... :)

Salmi Khairil said...

hensemnya akyd..

Kemn Azmaili said...

ensemnyer dierrrr...

ratna said...

Nampak dia matang sikit lps potong rambut...tp maintain cute!

ieyka dinda said...

ye la..akyd nie mmg ade muke gegirl..jambu la anak akak nie nnt..hensem!hehe

bee2312 said...

cubaan pertama yg berjaya..comel khai...

Fafau De Craft ( Zana ) said...

blm ptg mmg mcm gurl..daa ptg,nmpk cam bdk br msk skolah...n lg cute!!!

Azi3 said...

sylo lah baby kyd =)