Tuesday, December 13, 2011

Allahuakbar

Yey Alhamdulillah dapat juga ambil video Kyd, sebelum ni dah banyak kali try tapi tak pernahlah dapat. Kalau kai on je video dia terus diam takmo sebut. Takpun dia datang nak tgk video kat camera tueh. Sebenarnya kai dan suami selalu sebut 'Allah' kat Akyd tak sangka pulak dia ikut dengan jelas. First time dengar mmg terkejut hehehe, even Nenek dengan Aki pun terkejut gak kekekekeke. Yup sangat jelas sebutannya kalau nak compare bila time baby kekadang ada dengar juga Akyd menangis sebut 'Allah' hehehe. Kalau dia dengan azan automatik tangan letak kat telinga + dia akan sebut Allah hehee. Insyaallah semoga Akyd Kharamy menjadi anak yang soleh. amin

// kat bawah ni ada video Akyd :)






3 comments:

Cik Bhulat said...

comel la akyd..akyd nampak kurus la..xtembam mcm dulu...

mudah-mudahan akyd mjadi anak yang soleh =] amin

~sHiDa dAn sAfUaN FaMiLy~ said...

sweet la. pandai anak awak...
alhamdulillah mudah mudahan jadi anak yang soleh. amin
: )

Mymie Sein said...

sejuk perut ibu yang mengandungkan..