Tuesday, October 18, 2011

Akyd Kharamy playing drum

Akyd tau macam mana nak main drum dengan betul hehe. Yup kitaorang semua terkejut bila kydd main drum dengan muka selamba je. Sapa plak ajar?? Kydd selalu tgk abahnya, pakcik n pakteh main Guitar Hero maybe dari situ kydd belajar cara ketukketuk drum tueh. Baby belajar dari apa yang dia tengok hohohoh. N yang paling best kydd dapat hadiah drum masa birthday dia. 3 Set drum lagik!!!! Tq so much Makteh, zila n angah :).






Kat bawah ni ada video tgh bz bermain drum ^__^. Mana tau dah besar dia jadi pemain drum kan hehehehe.



















12 comments:

mama nadzmy said...

ada potensi....gud luck 4 u Kydd

Ainul said...

anak kita sama2 suke muzik.maybe sbb ayah diaorg suke music kot.arreessa suke gitar, piano & harmonica.walaupun tak reti main pun tapi nampak la minat dia.

Mymie Sein said...

wahhh cumelnye kyd dah pandai main drum la...

bonda dadif aka akish said...

halalalal...cute!

bleh buat duo ni akydd....abg dadif men gitar..akydd men drum...

deena awanis said...

suka laa drum set macam ni..mana ek nak cari??

MiSS iZZati said...

Akyd comel sangat dengan drum tu..
Comel!

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

mama nadzmy : tq :)
ainul : hehehe gud2 aressa

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

mymie : aah dah pandai hehehe trummpet pun pandai kekeke

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

bonda dadif : jommmmm duo

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

deena : kai tak sure la hehe. orang yang kasi hadiah

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

izzati : tq so much

Cik Puan Nor said...

akid dah boleh jalan ker?