Monday, September 26, 2011

Akyd Kharamy dah setahun

Lama tak update kan!! Anak dah besar susah sket nak curi2 masa update blog hehehe. 22/9 yang lepas anak kai dah masuk setahun. Syukur Alhamdulillah Kydd membesar dengan sihat. Hari ni baru kai nak bawa Kydd cucuk setahun dekat Pusrawi. Kenapa lambat? Sebabnya risau kalau Kydd demam sbb baru selesai buat Party Kydd kat rumah hari Sabtu barubaru ni. Tq kepada mereka yang sudi datang, nanti kai update banyak2 lagik okeh.


celebrate birthday Kydd n mokcik @pizza



5 comments:

afni+hafiz=dani said...

happy belated bday kidd =)

deena awanis said...

happy birthday akydd..rafique's birthday pun celebrate last saturday..=)

FiQa said...

membesar dgn baik sekali...

semoga jadi anak soleh harapnya..

:)

Yan said...

Tahniah..

d i b a said...

cepatnya kyd besar, ^__^ mcm br tgk je blog akak masa dapat newborn :)