Monday, August 8, 2011

Seminggu berpuasa

Kejap je masa berlalu, lagik 3 minggu dah raya huuuuuu yeeeehaaaaa. Semalam berbuka puasa rumah MakcikKydd. Hari ke 3 puasa diaorang berbuka puasa kat rumah kai then esoknya berbuka rumah Makteh plak. Plan hari ni macam nak berbuka puasa rumah MakcikKydd lagik hehehehehe. Seronok jugak berbuka ramairamai meriahhh heheehe, meriah dengan kuih muih. Kelmarin first time sahur kat luar dengan  MakcikPakcik n MaktehPakteh Kydd kat Solaris. Nak tau tak??? wah gitu mcm gosip panas jek hahaha. Time kitaorang tgh sahur,masa tueh tgh gurau senda dengan Kydd tetiba je Kydd tepuk tangan, tepuk amai-amai wahhhhhhhhh teruja okeh hahahahahaha. Kai ada amek video, nanti kai upload ye sebab pakai kamera Makteh nya. sweetttttttttttttttttttttttttt sangat auwwww.





Hurm macam mana persiapan raya korang semua?? Semalam kai keluar pergi cari songkok untuk anak bujang kai heehe. Hurm dah try pakai kan kat dia tapi tak tau la nak beli ke tak? hahahahahahahaha nak cari songkok tinggi untuk Kydd kekek ada ke jual? huhuhuhuh. Baju melayu Kydd dah hantar tempah hehehehe :)



Alhamdulillah seminggu berpuasa ni kekadang Kydd pun join sahur sama dengan kai n asben hehehe. Ada jugak time subuh baru dia bangun heheh. Doa kai semoga Akyd membesar dengan sihat dan sempurna dan semoga menjadi anak yang soleh amin.

Kat bawah ni ada video Kydd yang kai sempat rakam dalam kete semalam huhu ;p





Fav Pic kai :)

.



.



.




.




.



.



.



.




.




.

my asben n baby i love u so much.





9 comments:

nuhaz said...

ala tomey2 pakai songkok ;)

ImaDean said...

comelnya baby....selmat berpuasa

little ain said...

alahai anak bujang sorang nehhh comel!

ain pon doakan semoga dia membesar jadi anak yang soleh, pandai, sihat sejahtera selalu.

happy fasting kak :)

nurul harnani said...

as salam kak khay.. semoga berbahagia.. geram tgk muka kydd pakai songkok dgn xdak gigi.. cumel bangat.. hhehe

Mrs Nageb said...

hi jiran :)..sweetnya kyd buat cenggitu...lagi sweet siap bersongkok..huhuhu

ellisya said...

chomeynye dak kydd nih..
rasa mcm nk gigit2 jekkkk
nk anak comey cmni gak ler..hehe

~Bila Diary Berbicara~ said...

wah encemnya anak teruna pn kai nie...pakai songkok lg sweeet...

kai, nk tnya kai beli topi tuk kydd tu kat mana ek..comel lah tgak kydd pakai topi tu..hehe

pandabear said...

dah besar pun anak akk kai kan.. anyway slmt berpuasa.

mrs_nazir said...

hi..
alolo comey sungguh pic kydd pakai songkok tu... =)