Tuesday, July 19, 2011

Coconut Shake Klebang

Siapa dah pernah try???? Siapa yang  belumm??? harus lah pergi mencubanya,mmg sedap la sangattt. Kalaw cuaca panas perghhh mmg best layan hehehe. Ni dah 2 kali kat minum coconut shake ni hehe. Sebelum ni pergi dengan kawankawan asben kai,rasanya sebelum ni dah pernah update kat belog ni. Hurm Weekend barubaru ni, kai n adikadikipar ke Melaka, jalanjalan kat sana. So asben kai jadi pemandu pelancong,bawak kat diaorang semua kat tempat yang best nak makan hehe. Salah satu tempat yang kitaorang pergi 'Coconut Shake Klebang' ni la. Ekceli 2 hari berturut2 pergi kat sini hahahahaha. First day tueh hanya kitaorang jek adikberadik n ipar. Esoknya bawak MaAyahAdik n PakngahMakngah Kydd hehehe. Btw nasi lemak dia pun best, harga pun murahmurah jek. Kalaw kat KL mmg tak dapat ah harga ni hahaha, Coconut Shake biasa RM1.50 n kalaw letak aiskrim RM2.00. Murah kan??? murah kan????







Coconut Shake Klebang
makcikIbuKyddmakteh


Xcited kan??? ;)

Kydd boleh tgk jek okeh.

hari ke dua plak :)


My Fav Pic


.
.

.

.

 .
.

.









sweet tak?? hehee


// Kejap je masa berlalu, Kydd pun dah nak masuk 10 bulan

10 comments:

♥ Elin ♥ said...

kak kai dah slim ok!

adarnadzmie said...

dah besor yer mudak comeyy ni...

Cik Ecah said...

COMEL2

SURIA AMANDA said...

sgt sweet...cantik2 gambar....kyd pun dah besor..

Mrs Nageb said...

ala kaiii...dah lama dengar..tapi tak sempat nak ke sana...huhuhuhuhu :)

nuradilah_osman90 said...

sweet nye baby akak..jap je dh 10 buln yee...

Ketulusan Hati said...

dekat padang kota penang pun ada jugak...sedap....hehe

Farhana Basri said...

yummy, coconut shake klebang memang sangat best. kuih2 dia pun sedap and of course sangat murah.. :)

amElyn said...

teringin nak singgah sebab ramai orang, mesti sedapppp! tapi lalu je.. blom berkesempatan! hehe

CikHaniBhulat said...

kyd sempat lagi posing walopon tgh tgk luar tingkap..bijak dia..shomel