Wednesday, May 18, 2011

Baby TV



Sory lambat nak update kat sini. Korang korang dah tgk ke??? Best warnawarni,kekadang kai pun join tgk sama huhuhuh. Boleh tgk kat astro channel 618, buat masa ni free lagik tapi xlama lagi dah kena bayar RM5.00 sebulan. Kalaw free kan best?? tapi dalam dunia ni mana ada yang percuma semua kena bayar lol. Free sampai 30 September jek taw, try la tgk dulu if rasa okeh bleh lah melanggan. Siaran dia 24 jam taw berbaloi kan, pk pk pk kan ^_^.

3 comments:

Astika: said...

Salam... baby saya pun suke tgk baby TV ni... di rumah kami x dak astro mmg saja x nak pasang sbb jarang tgk TV ye la kan masing2 keja weekend plk selalu kuar rasa rugi plk pasang astro :-)... just nk kongsi info.. sy download baby TV & perbagai cartoon (baby first TV's, Baby TV, Kid's Song, Nursery Rhymes, Tulli Baby TV dll) untuk baby di Youtube then kalo TV awk ada USB just cucuk je dah blh view.. byk sgt... free plk tu rasa rugi beli DVD berpuluh2 ringgit walhal di youtube lagi byk... so anak sy lepak depan TV ja senang nk buat keja hehe...

♥mama eza♥ said...

eza pon layan jugak..hehehe..sonok kan

Afida said...

yeah!!!setuju....rancangan TV nie sangat bagus....anak saya yg sulung pun suka tengok channel nie...w'pun skrg nie dia dh 3 thn...adik dia sethaun ++ lagi la suke...bila tengok binatang yg bergerak2 tu...mmg riuh rumah...masing2 nak bagitau mama...their feedback :)