Tuesday, March 15, 2011

Matta Fair

Korang pergi ke???? Kai pergi hari Ahad dgn MakcikPakcik Kydd dalam pukul 11.30pagi dah sampai kat PWTC. Tau tak?? perjalanan dari KD ke PWTC tak jem pun seperti yang orang cakapcakap hehehe. Kat PWTC pun tak ramai pun orang tak sesak sangat huhuhuh. Hurm sampai jek terus dapat parking depan PWTC lagik,sila jangan jeles ye hahaha. Masuk terus beli tiket (rupanya kena bayar ye) RM3.00. Tapi time nak balik memang sangatlah ramai orang, sesakkk padat huahuahuahauha. Tgk kat kaunter tiket pun omak ai kemain panjang lagikkkk. Moral dia, silah keluar pagipagi ye heheeheh.

PakcikMakcikIbuAbahKydd
Tak ramai orang,sempat berposing haha ;)
BBKydd mood baik sangat 'beri tepukan' ^^
time ni kitaorang dah nak balik n semakin sesakkk huhuhuh

Lepas keluar dari Matta fair,kitaorang ke Tupaitupai untuk lunch. So jumpa MaktehPakteh Kydd kat sana. Time ni semua dah dahaga+lapar sangatsangat hehehehe. Dari Tupaitupai kitaorang terus ke Sunway Pyramid, woooo satu hari yang sangat memenatkan hehehehhehe ^___^.

muka orang sebelah lapaw ;)
MakcikPakcik
Makanan sampai jek, Kydd pun nak start enjin dia huheuheueh
Akyd @ Sunway Pyramid

13 comments:

Tqa Zack said...

asal comel sgt gambar yg bwh sekali tuh . geraaaammm tao ! hee :D

nuruljannah sukhri said...

comelnya kydd...nk tgk kydd hari2 la..

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

tqa : heeeeeeeee ;)
jannah : sila jenguk hari2 ek hehe

Miss FHT said...

kydd!!!! comelnye dia! cubit ckit pp n dagu tu... grrrr

ita citot said...

boleh pengsan melihat kekiutan budak tembam ini. haihhh....!
paling kiut bile kepala dia sengetkan masa amik gambar. gerammmmm!
ibu abah kyd rugged lah! suke tgk! (^_^)

Puteri Qis Balqis said...

awak wat la demo mcm ne pakai shawl cam tu.plz mama kydd...

auwcak said...

kai, awak pakai apa pun cantik...
allaa....kyd yg comel dan lagi comel bila senyummm tuuu..mahal sey

deena awanis said...

kai shopping ape kat matta fair??i x gi pun..xde bajet lah lepas byr saman..hihhi

e!ya said...

cute pic akyd...sukee

bonda dadif aka akish said...

alahai....tak dpt nk tgk gambo kydd!!!

=(

nome said...

alolololo...so kiut miut la dak tecik tuh...

pestime komen kat sini...salam perkenalan (*_*)

ღ♥.:miZz.nANa:.♥ღ said...

olololo..
asal cumil sangat akyyd nie..
geramnye nengokkkkkk:D

farhanaerman said...

comelnye Kyddddddddddddd!!!
tolong peluk cium die utk saya yer :)