Friday, March 25, 2011

Akydddddddddddddddddddddddd !!!

Akyd Akyd Akyd, sangatlah manja ^_^ Adakah semua baby makin membesar makin nak melekat hehehe.


Hari yang indah, bangun pagi tgk TV sambil isap jari kaki ekkekeke
awalnya memang seronok menonton, so Ibu boleh buat keje kejap
Time ni dah start nanges,nampak tu air mata ;p, tapi on off nanges nya so still boleh buat keje
Then dah berguling sebab dah boring,MAYBE? huhuh
Sebab tak dilayan,Kydd dah start enjin huhuhuhuhuh
ini betulbetul nangessssss sebab tak dilayan kekekekeke macam nak merangkak kan ;)


Tak boleh kan dengar anak nanges??? Angkat terus diam,ajaib kan????? heheheheheh Dodoi dodoi sket,kasi nyotnyot............

.

.

.

.

.

.

.

.

.


Tido zzzzzzzzzzzz


// Salam Jumaat, hari ni Akyd nak balik kampung jumpa Aki n Nenek

12 comments:

bonda dadif aka akish said...

mau tdo benornye tuh...

daaannnnnn..sememangnye..bby yg membeso...

makin..dannnn teramat la manja....pasal..dia baru dpt kenal dgn jelas mommy + daddy nye..

=)

Miss FHT said...

Tak lama lagi boleh merangkak d cari ibu smbil menangis.. hihi
Cmne ye blh ditarik kaki n hisap jari... aduh kydd ni... ^_^

Ana Mama Aryan said...

memang la kydd asyik nak melekat dgn kai..
kai kn 24jam dengan dia..harus la melekat..hihih

aryan ana rase skrg baru asyik nk melekat..sbb nye sudah kenal orang.hahaha..

chik star said...

kydd comel
:DD

en fizz said...

comelnya dia hisap jari kaki tu =p

Ayuraza said...

akyddd comel..sedeh betol tengok muka nagesss tu...haha :P

bb memang semua camtu kan..ader time ok nak la duk saje..cer datang time tak ok..mengamuk nak berdukung je la..hahaa

tapi tunggu time dah jalan..nak pegang pun tak sudi..^^

cottonsstreet said...

btul kai...ank sy skrg pun,nak melekat jer...nak lg kalo nmpk mama die...kalo xnmpk ok jer main2...=)

NUR FASEHA BINTI IBRAHIM said...

comel sangat anak akak

deena awanis said...

alahai kai..rafique pun sama..
ayah ngn ibu nak semayang maghrib jemaah pun susah skrg ni..saje je nanges2 manja..haihhh

Puteri Qis Balqis said...

comei nye baby kydd ngis..nak cium2 ase...singgah la my blog ek

balduPuteh said...

kata orang tua, kalau anak hisap jari kaki nak adik. adakah akyd nak adik jeng,,,,jeng,,,jeng,,,

balduPuteh said...

kata orang2 tua. kalau bdk kecik hisap jari kaki, petanda nak adik...adakah akyd nak adik?jeng...jeng..jeng..