Friday, December 10, 2010

Restoran Tupai-tupai & Low Yat

Memang tak plan pun nak makan kat Tupaitupai Jalan Petaling, tetiba kakcik ajak makan kat sana sebab kebetulan kat KL. Nasibla ada tempat untuk bersila,so luas sket n sesuai sangat kalau ada Baby. Bolehlah baringkan BB Kydd , dia plak mengantuk. Tepuktepuk montot terus tido hehehee. Sangat lega Ibu hekhekhekhek ;) Hurm kitaorang order nasi goreng kampung n butter prawns. Lama gak melepak kat situ dari ramai orang sampai dah takde orang hahahahah.

BB Kydd terjaga time ni
servis mereka sangat bagus
tepuk montot tido balik ;)
tapi ni paling spesel,sodappppp

Hurm lepas makan terus g Low Yat,asben kai nak beli barang. Katanya barang tu la hadiah untuk Anniversary kitaorang, uish awalnya kira aci ke tak ek hakhakhakhak. Memang dah lama sangat berkenan time mengandungkan BB Kydd lagik hehe. Syukur Alhamdulillah, TQ suami tercinta ^^).

BB Kydd sangat baik ;)
lepas ni BB Kydd boleh posing sakan yey! TQ Abahnya
Kami
Lama sangat tunggu,tertido BB Kydd hehe

8 comments:

NORHARMONY said...

Comelnya bb kydd :) Suka tidur ya? Senang ibu dan ayahnya nak jaga..

fafau de craft said...

woww..adiah anniversary??ape tu kai...(bz body lakk)

sha said...

comelnya akyd :)

Fauzana Sabri said...

salam..
akak, nk tmpang tnya.
kat mn akak bli topi2 bb yg chumel2 nie?
if u dont mind 2 share ;)

YAYA AZURA said...

comelnyer baby tido...salam kenal dari ibu wafiq...dah jd follower yg ke 930...jemput singgah blog...

Nurfatin Liyana said...

baby comel laaaa.gerammmmm. :)

CT said...

akk ngeri pegang garpu kat baby tuy...ooooooooo tidakkkkkkkk

Hashimah said...

salam ibu kydd.. sye nie silent reader u..tak pernah komen kat sini..nak tanya leh? mne u dapat baby hat yg kiut2 untuk bb kydd..bb i pun boy n agak sush nak cari koleksi mcm tu..leh share tak kat mne nak beli...tq